Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Single and ready to mingle? Deze sterrenbeelden vinden hun soulmate in 2022

Single and ready to mingle? Deze sterrenbeelden vinden hun soulmate in 2022

Single and ready to mingle? Deze sterrenbeelden vinden hun soulmate in 2022

Zeg jij als single al jaren dat dit jouw jaar wordt op liefdesgebied, maar is het altijd tevergeefs? Wie weet ontmoet je dit jaar echt de liefde van je leven. In de sterren staat geschreven dat deze sterrenbeelden hun soulmate, oftewel hun ware liefde, gaan vinden dit jaar.

Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter staat er een beetje om bekend dat ze de liefde zoveel mogelijk uit de weg gaat. Toch ga je een bijzonder en spannend jaar tegemoet en staat de ware liefde voor jou in de sterren geschreven. Nu is het alleen afwachten tot hét moment.

Maagd

Dit jaar zal jij een speciaal persoon ontmoeten die jouw leven zal veranderen. En de kans is groot dat je dit jaar een relatie zal krijgen met een krachtig sterrenbeeld, die jou motiveert om de beste versie van jezelf te worden. Is dat nou niet het beste kenmerk van een soulmate?

Stier

Dit jaar ontmoet je iemand die jou de stabiliteit in een relatie kan bieden waar jij altijd al op zoek naar bent geweest. Zodra jij deze persoon hebt ontmoet zullen al je twijfels en onzekerheden over de liefde vervagen en komt daar stabiliteit en liefde voor in de plaats.

Steenbok

Een wonder voor het sterrenbeeld Steenbok. Dit jaar heb jij de focus meer op jezelf en op de liefde en de kans is groot dat dat resultaat oplevert. Je lange wachten wordt beloond, want dit jaar zet jij je werk voor het eerst op de tweede plek. Op de eerste plek is er namelijk alle ruimte voor de liefde.

Lees ook
Deze drie sterrenbeelden zijn waardeloos in het onderhouden van langdurige vriendschappen

Kreeft

Jij zal dit jaar iemand vinden die jou helemaal begrijpt. Deze liefde zal er voor je zijn, tijd voor je vrijmaken en er voor je zijn op alle manieren die je nodig hebt en dat is precies waar jij altijd al naar zocht. Dit jaar zal je veel leuke dingen meemaken met deze persoon.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Girlscene | Beeld: Getty Images