Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Reismaatje nodig? Déze vier sterrenbeelden houden het meest van reizen

Reismaatje nodig? Déze vier sterrenbeelden houden het meest van reizen

Reismaatje nodig? Déze vier sterrenbeelden houden het meest van reizen

Sommige sterrenbeelden zijn echte reizigers. Het maakt deze sterrenbeelden niet uit of het een korte stedentrip is of een wereldreis: zo lang ze de hort op mogen, zijn ze gelukkig. Deze vier sterrenbeelden zullen dan ook nooit ‘nee’ zeggen tegen een tripje. 

Ram

Een Ram durft veel, houdt van avontuur en neemt graag risico’s in het leven. Dit betekent dat mensen met dit sterrenbeeld graag nieuwe dingen proberen. Eenmaal op reis zal een Ram direct onderzoeken wat er allemaal te doen is. Het liefst gaat de Ram langs alle bezienswaardigheden, want je moet alles een keer gezien hebben, toch?

Boogschutter

Vrijheid en Boogschutter zijn een droomcombinatie. Een Boogschutter vindt het niet fijn om voor een langere tijd op één plek te zijn, want dat wordt saai. Het liefst ontdekken ze zoveel mogelijk nieuwe plekken om nieuwe ervaringen op te doen. Reizen helpt de Boogschutter om alles uit het leven te halen. Carpe diem!

Steenbok

Een Steenbok gaat het liefst op reis om te ontspannen en te ontsnappen aan stress en spanningen die ze in het dagelijks leven hebben. Het is belangrijk voor dit sterrenbeeld om een nieuwe plek te bezoeken, want de Steenbok is snel verveeld. Maar een Steenbok hoeft niet per se nieuwe dingen te leren als ze op vakantie zijn. De rust is het belangrijkste voor ze.

Lees ook
Oh jee: deze vier sterrenbeelden faken wel eens een orgasme in de slaapkamer

Waterman

Een Waterman wil altijd nieuwe dingen uitproberen en nieuwe mensen leren kennen. Als een Waterman ergens op vakantie is, wil hij of zij alles weten over de plaats. Vaak is een Waterman erg sociaal en kan dan ook erg genieten van gesprekken met nieuwe mensen. Een Waterman hecht geen waarde aan luxe en vindt het erg fijn om voor anderen iets te kunnen betekenen tijdens een reis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Getty Images