Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Heb je paniek? Deze vier sterrenbeelden kun je bellen bij al je problemen

Heb je paniek? Deze vier sterrenbeelden kun je bellen bij al je problemen

Heb je paniek? Deze vier sterrenbeelden kun je bellen bij al je problemen

Je hebt een probleem en het enige dat je denkt is: PANIEK! Hartstikke fijn als je dan een vriend of vriendin hebt die je gerust kan stellen, toch? Mensen met de volgende vier sterrenbeelden zijn goed in het oplossen van problemen. Weet je gelijk wie je voortaan kunt bellen als je het even niet meer ziet zitten. 

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Het sterrenbeeld Weegschaal kan besluiteloos zijn, maar mensen met dit teken zijn ook erg intellectueel. Weegschalen analyseren eerst de hele situatie, vervolgens geven ze praktisch advies. De Weegschaal is altijd op zoek naar verbinding. Je zult dus niet zo snel een probleem meemaken met een Weegschaal.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Het sterrenbeeld Steenbok is dol op avontuur en daarnaast bedenken mensen met dit teken vaak ongebruikelijke oplossingen. Steenbokken denken buiten de lijntjes, waardoor ze elk probleem met gemak kunnen overwinnen. De Steenbok hoopt altijd veel spannende dingen mee te maken en daardoor heeft een Steenbok een boel levenservaring. Heel erg handig bij de lastige vraagstukken des levens.

Lees ook
Match made in heaven? Deze sterrenbeelden worden snel verliefd op avontuurlijke types

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Het sterrenbeeld Kreeft kan rustig luisteren, hierdoor vinden ze gemakkelijk een passende oplossing voor elk probleem. Kreeften zijn nuchter, waardoor ze iemand in paniek makkelijk tot kalmte kunnen manen. De Kreeft doet er alles aan om de familie bij elkaar te houden. Je zult een Kreeft dus meestal de problemen zien oplossen.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Het sterrenbeeld Boogschutter komt snel tot de kern, dat komt doordat ze een no-nonsense mentaliteit hebben. Boogschutters hebben een stappenplan klaar, waarmee ze ieder probleem kunnen aanpakken. De Boogschutter laat zich niet snel uit het veld slaan. Je zult een Boogschutter dus geregeld met een oplossing zien komen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images