Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Morning! Dit is de ochtendroutine die bij je past volgens je sterrenbeeld

Morning! Dit is de ochtendroutine die bij je past volgens je sterrenbeeld

Morning! Dit is de ochtendroutine die bij je past volgens je sterrenbeeld

Je dag goed beginnen is essentieel als jij je gezond en productief wil voelen. Sommige mensen vinden het heerlijk hun dag fanatiek te starten met een rondje hardlopen, anderen doen het liever rustig aan met een kopje thee en het journaal. Jouw sterrenbeeld zegt veel over de ochtendroutine die bij je past. Wij vertellen je hieronder hoe jij je dag het beste kunt starten. 

Stier

De Stier verlangt naar een rustige start van de dag en haat het om te moeten haasten. Om dat te voorkomen is het slim om de avond tevoren alvast je tas in te pakken en bijvoorbeeld je kleding klaar te leggen. Dit scheelt je ’s ochtends een hoop kostbare tijd. Zet je wekker goed op tijd, zodat je rustig wakker kunt worden en aan de keukentafel kunt genieten van een kop koffie of thee.

Leeuw

De Leeuw houdt van een creatieve ochtend en hecht veel waarde aan zelfexpressie. Gebruik je creativiteit om je helemaal uit te leven in je kledingkast of tijdens het opmaken. Zo laat jij de hele dag zien wie je bent en waar je voor staat.

Weegschaal

Als Weegschaal ben je constant op zoek naar balans. Deze vind je bijvoorbeeld door je dag te starten met stretchoefeningen. Buikspieroefeningen zijn voor jou een aanrader, hierdoor voel je je flexibel en geaard.

Steenbok

Als Steenbok start je jouw dag direct productief. Je houdt ervan om ’s ochtends een planning te maken en op een rijtje te zetten wat je allemaal moet doen en af wil krijgen. Dit zorgt voor rust en orde en je krijgt meer gedaan.

Vissen

Vissen zijn echte dromers en daarmee dol op uitslapen. Gun jezelf de tijd om rustig wakker te worden en de wereld in je op te nemen. Je kunt ook een boekje bijhouden waarin je bijvoorbeeld jouw droom van die nacht opschrijft. Zo voel je je meer verbonden met jezelf.

Waterman

De Waterman houdt van de mensen om zich heen en besteedt hier het liefst ’s ochtends in alle vroegte al aandacht aan. Zo stuur je bijvoorbeeld een berichtje naar een vriendin die het wel kan gebruiken. Jij start je dag met je sociale kring en een flinke dosis positiviteit.

Ram

Als Ram start jij je dag vol energie. Het liefst vertrek je ’s ochtends vroeg direct naar de sportschool om je flink in het zweet te werken. Een rondje wandelen kan ook al voldoende zijn om jouw hartslag omhoog te krijgen en je de rest van de dag energiek te voelen.

Tweelingen

Tweelingen vinden het niet fijn om vast te houden aan routines. Jij laat het liefst alles lekker op je afkomen. Zo app je even met een vriendin, of beantwoord je berichtjes van de dag ervoor. Het nieuws lezen werkt voor jou ook fijn, zodat je je weer verbonden voelt met de wereld. Jouw dag start met interactie.

Maagd

De Maagd hecht veel waarde aan haar routines. Jouw ochtendroutine is eenvoudig, maar zorgt toch voor orde en een goed begin van de dag. Ze maak jij direct je bed op en spring je daarna meteen onder de douche, zodat je fris en fruitig je dag kunt beginnen.

Kreeft

De Kreeft vind het fijn zijn dag te beginnen met een momentje voor zichzelf. Zo ga jij het liefst even rustig in bad, om de nacht van je af te spoelen. Tijdens het badderen kun je nog mediteren, voor een ultiem moment van rust, voordat de drukte van dag begint.

Schorpioen

De Schorpioen is extreem en kiest daarom het liefst voor een extreme ochtendroutine. Die kan bestaan uit een ijskoude douche of een flink rondje hardlopen.

Lees ook
Een goed begin is het halve werk: je ochtendroutine is bepalend voor je mindset gedurende de dag

Boogschutter

De Boogschutter haat verveling en houdt zich daarom het liefst niet aan een strikte routine. Spontaniteit is voor de Boogschutter erg belangrijk. Zo kies jij er bijvoorbeeld voor om iedere dag een andere route te lopen naar je werk of kies je eens voor een andere sport of meditatievorm. Zo blijf je jezelf aansporen tot nieuwe dingen en voorkom je verveling.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin.nl | Beeld: Gettyimages