Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Miauw: deze drie sterrenbeelden zijn de beste en allerliefste kattenbaasjes

Miauw: deze drie sterrenbeelden zijn de beste en allerliefste kattenbaasjes

Miauw: deze drie sterrenbeelden zijn de beste en allerliefste kattenbaasjes

Ben je stiekem een kattenvrouwtje met zes harige vriendjes in huis? Of houd je toch meer van honden? Ook jouw liefde voor dieren staat in de sterren geschreven. Deze drie sterrenbeelden zijn de beste en allerliefste kattenbaasjes. Klopt het?

Steenbok (22 december – 20 januari)

Katten worden geleid door Saturnus, net zoals het sterrenbeeld Steenbok. Saturnus is de planeet van beperkingen en verantwoordelijkheden. Katten vinden het fijn als hun grenzen gerespecteerd worden, maar ook als hun talenten gezien worden. De Steenbok vindt het fijn om een sterke basis te hebben. Steenbokken geven niet snel op. Door deze eigenschappen winnen zij gemakkelijk het vertrouwen van een kat. Hierdoor ontstaat een liefdevolle band.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Ook het sterrenbeeld Waterman wordt geleid door Saturnus. Daarnaast zijn Watermannen ietwat afstandelijk en excentriek. De Waterman houdt heel veel van iemand als ze diegene echt leuk vinden. En dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor – juist – katten. De Waterman speelt graag met katten, maar vinden het ook prima om af en toe wat afstand te nemen van elkaar. En laat dat nou net ook de wens zijn van een kat.

 Lees ook
Heb je een van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij niet te temmen tussen de lakens

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Het sterrenbeeld Leeuw wordt, in tegenstelling tot de Steenbok en de Waterman, geleid door de zon. Dat is dus ook het tegenovergestelde van de kat, maar toch passen de Leeuw en een kat goed bij elkaar. Leeuwen zijn altijd druk en vinden rust in de band met hun kat. Daarnaast staat een Leeuw graag in het middelpunt van de belangstelling. Daar betrekken ze katten ook graag bij. Denk: elke dag een knuffelselfie op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images