Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Drama queens: dit zijn de meest dramatische sterrenbeelden van allemaal

Drama queens: dit zijn de meest dramatische sterrenbeelden van allemaal

Drama queens: dit zijn de meest dramatische sterrenbeelden van allemaal

Relativeren kun je leren, maar niet bij iedereen komt het in ’t woordenboek voor. Bij sommigen resulteert ieder klein wissewasje in een huilbui met krokodillentranen, slaan met deuren en heftige handgebaren. Is that you? Dan is de kans groot dat je één van deze meest dramatische sterrenbeelden bent.

We hebben het over de sterrenbeelden Leeuw, Kreeft en Ram.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Met hun aanstekelijke lach, gewaagde mode-keuzes en gepassioneerde monologen is het leven van de Leeuw een groot feest. Als ze ergens voor willen gaan doen ze dat met grote overtuiging en passie, wat het tot zeer doelgerichte en vaak succesvolle mensen maakt.

Maar niet alleen genieten ze in het groot, ze reageren ook in het groot. Oftewel: een scène schoppen is voor Leeuwen geen probleem. Ze willen graag het laatste woord, zijn bloedfanatiek en verliezen niet graag met spelletjes. Wil je het gezellig houden? Laat de Leeuw in huis dan vooral winnen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn niet alleen erg expressief, ook hun innerlijke monologen zijn zeer grotesk. Het is dan ook niet zonder reden dat ze in het rijtje van meest dramatische sterrenbeelden staan. Ze houden vast aan gevoelens – zoals angsten voor een nieuwe baan of wrok jegens een familielid – en laten deze gevoelens steeds erger worden in plaats van ze uit te spreken.

Als de emoties uiteindelijk te hoog zijn opgelopen, kan de Kreeft ineens breken wanneer ze een verkeerd broodje thuisbezorgd krijgen of hun nagel breekt. Dramatisch? Misschien. Gewoon heel gevoelig? Dat sowieso.

Lees ook
Oh no! Deze 3 sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan

Ram (21 mei – 20 april)

Als de Ram iets voor elkaar wil krijgen, dan ramt dit sterrenbeeld zich letterlijk naar het einddoel toe. Ze willen heel snel resultaat zien, wat nogal eens gepaard kan gaan met frustraties wanneer het niet snel genoeg gaat. Dus als de Ram het gevoel heeft dat ze wordttegengehouden (door simpelweg een rood stoplicht of een treuzelende partner), kan dit al snel voor een kleine uitbarsting zorgen. Tsja, de Ram is niet voor niets een vuurteken, he?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pure Wow | Beeld: Getty