Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Match of geen match? Dit is waarom datingapp Tinder niks voor jou is (volgens je sterrenbeeld)

Match of geen match? Dit is waarom datingapp Tinder niks voor jou is (volgens je sterrenbeeld)

Match of geen match? Dit is waarom datingapp Tinder niks voor jou is (volgens je sterrenbeeld)

Is Tinder nog van deze tijd? Of kan je alleen one-night-stands regelen via deze datingapp? Datingapps blijven toch vaak een taboe en sommige vrouwen willen liever de ware in het echt tegenkomen. Je sterrenbeeld vertelt jou waarom je Tinder helemaal niks vindt. 

Vissen

Met meerdere mensen tegelijkertijd praten vindt Vissen niet zo erg, maar wanneer een match de benen neemt, nemen ze dit wél persoonlijk op. Daardoor zijn ze geneigd om snel op te geven en niet meer te willen proberen. Maak je geen zorgen Vissen, misschien is Tinder niks voor jou, maar dat betekent niet dat liefde niet bestaat.

Waterman

De Waterman heeft moeite met connecties maken. Ze willen liever connecties maken in het echt en daarom werken datingapps niet zo goed. Zegt je datingprofiel te weinig over jezelf? Dan heeft de Waterman jou al opgegeven, want dat is té saai en niet boeiend.

Steenbok

Plannen, plannen en nog eens plannen. Steenbokken doen niet anders en houden niet van onverwachte momenten. Ze worden zenuwachtig als ze niet weten wat er gaat gebeuren. Daarom is iemand ontmoeten via het internet extra spannend voor hun. De onzekerheid neemt toe bij de Steenbok: ‘Past het wel bij mij? Krijgen we wel een click? Straks is het ongemakkelijk.’

Boogschutter

Gesprekken voeren is niet de allersterkste kant van de Boogschutter. Ze zijn snel afgeleid, maar kunnen wel meerdere gesprekken tegelijkertijd starten. Ieder voordeel heeft zijn nadeel, want dat houdt de Boogschutter niet vol. Ze verlaten de gesprekken snel en staan bekend dat ze mensen ‘ghosten’.

Schorpioen

Schorpioenen zijn gevoelig en vatten dingen persoonlijk op. Het is voor hen belangrijk dat ze een click hebben met de ander en dat kunnen ze niet 1, 2, 3 zien via een scherm. Stel: de Schorpioen vindt een match, maar ze worden genegeerd. Daar kunnen Schorpioenen niet zo goed tegen. Dat ligt erg gevoelig.

Lees ook
Een pixicut, bob of pony: dit kapsel past perfect bij jouw sterrenbeeld

Weegschaal

Je kan de Weegschaal ook wel omschrijven als liefdevol en romantisch. Ze willen daarom hun prins op het witte paard op een bijzondere manier ontmoeten. Via Tinder je droomman vinden valt daar duidelijk niet onder.

Maagd

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn harde werkers. Ze hebben geen tijd te verliezen, dus datingapps zijn verre van prioriteit. Om de hele tijd gesprekken aan te gaan meerdere mensen die het niet waard zijn, dat is voor de Maagd geen prioriteit.

Leeuw

Leeuwen zijn altijd op hun best en complimentjes van anderen krijgen doet hun goed. Ze zijn zelfverzekerd, maar als het gaat om relaties zijn ze nog wel eens onzeker. Ze hebben vooral bevestiging nodig en willen de beste zijn. Als het niet lukt om genoeg matches te krijgen, is het voor hun klaar. Leeuwen vatten het persoonlijk op, wanneer iemand hun toch niet zo leuk vindt.

Kreeft

We zijn weer aangekomen bij een gevoelig sterrenbeeld en dat is de Kreeft. Als het gaat om daten, is de Kreeft heel kritisch naar de band tussen hun match. Ze hebben persoonlijke ontmoetingen nodig, zodat ze hun match goed kunnen leren kennen. De verbinding is erg belangrijk voor de Kreeft, dus via een scherm daten voelt voor hun niet goed.

Lees ook:
Deze vijf sterrenbeelden zijn échte keukenprinsessen

Tweelingen

Tweelingen zijn niet zo stressbestendig. Ze zijn overigens wel goed in meerdere gesprekken tegelijkertijd aangaan, maar alsnog is het teveel voor de Tweelingen. Met iedereen een connectie maken gaat niet en dat vinden ze moeilijk. Tweelingen en Tinder gaan gewoon niet samen.

Stier

De Stier is best wel onzeker als het gaat om daten. Ze letten heel goed op de details en hebben moeite met vertrouwen. Stieren zijn bang dat het gesprek ineens stopt of dat dates hun teleurstellen. Stieren vinden het vooral lastig om zich  open te stellen tegenover anderen en al helemaal online.

Ram

Eigenlijk is een datingapp veel te langdradig voor de Ram. Ze houden van actie en snelle reacties, maar dat gaat lastig via een telefoon. Rammen gaan liever (meteen) voor een date in het echt. Dat klinkt misschien bot en snel, maar dat is de manier van liefde geven van de Ram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: GettyImages