Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Leugentje om bestwil: deze sterrenbeelden zijn de beste leugenaars

Leugentje om bestwil: deze sterrenbeelden zijn de beste leugenaars

Leugentje om bestwil: deze sterrenbeelden zijn de beste leugenaars

Wie in jouw omgeving betrap jij weleens op een leugen? Of ben jij zelf stiekem iemand die regelmatig liegt? Het kan goed zijn dat het aan het sterrenbeeld ligt. Hieronder lees je welke sterrenbeelden de beste leugenaars zijn volgens de astrologie. 

Schorpioen

Een Schorpioen is het meest charmante dierenriemteken en gooit deze charmes dan ook al te graag in de strijd. Zo maken ze ook tijdens het liegen gebruik van hun sterke eigenschap. Hierdoor kunnen ze goed om dingen heen praten en je voor de gek houden. Daarnaast kan het sterrenbeeld Schorpioen een poker face opzetten, waardoor je niks doorhebt. Ze zijn wijs in het gebruik van hun woorden.

Maagd

Je verwacht het misschien niet, maar het sterrenbeeld Maagd is een échte leugenaar. Een Maagd heeft een rustig karakter en daardoor verwacht men niet dat ze je om de tuin zouden leiden, maar niets is minder waar. Dit sterrenbeeld kan namelijk snel denken en heeft oog voor detail. Hierdoor komen hun leugens geloofwaardig over en kunnen ze je blind laten geloven in hun verhaal.

Leeuw

Het ego van een Leeuw is erg belangrijk. Ze zullen er alles aan doen om deze te beschermen en vertellen daarom regelmatig een leugentje om bestwil. Daarnaast houden ze van sensatie en drama. Hierdoor zullen ze een leugen vol passie vertellen, waardoor je ze meteen gelooft. Dus let op: een Leeuw neemt je gauw in de zeik.

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden genieten het meest van de kleine dingen in het leven

Tweelingen

Maar er is één sterrenbeeld die er met kop en schouders bovenuit steekt en dat is Tweelingen. Hun naam verklapt het al, ze hebben namelijk twee gezichten. Dit betekent niet dat zo constant tegen je liegen, maar ze zijn er wel heel goed in. Tweelingen staat bekend om zijn of haar vlotte babbel en die speelt tijdens het liegen natuurlijk een grote rol. Dit sterrenbeeld praat zoveel dat je dat leugentje niet eens door hebt en behoort dus zeker tot de beste leugenaars.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images