Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze 2 sterrenbeelden gaan het liefst voor een jongere partner

Deze 2 sterrenbeelden gaan het liefst voor een jongere partner

Deze 2 sterrenbeelden gaan het liefst voor een jongere partner

Je hebt mensen die in de liefde steevast vallen op ouder en wijzer omdat dat veilig en steady voelt. Als je je aangetrokken voelt tot partners die jonger zijn, verlang je misschien juist meer naar avontuur en een zorgeloze kijk op het leven. Maar het kan ook te maken hebben met je sterrenbeeld… 

Behoor jij tot een van de twee sterrenbeelden die het liefst voor een jongere partner gaat?

1. Tweelingen

Tweelingen is een van de jeugdigste tekens van het sterrenstelsel. Niet gek dus dat je op zoek bent naar iemand die net zo jeugdig in het leven staat als jij. Terwijl vrienden zich settelen met kinderen, koophuizen en vaste banen, blijft Tweelingen altijd op zoek naar wat spanning en avontuur.

Het is niet zo dat je onverantwoordelijk bent en alleen maar wil feesten, maar je hebt wel die balans nodig. Een jongere partner kan die geven. Je hebt ontembaar veel energie en bent makkelijk afgeleid. Daarom is het fijn als je een partner hebt die niet geïrriteerd raakt als je soms van de hak op de tak springt of een ongepaste grap maakt tijdens een serieus gesprek.

Lees ook:
Reismaatje nodig? Déze vier sterrenbeelden houden het meest van reizen

2. Leeuw

Een Leeuw wil niets liever dan aanbeden worden. Een jonger iemand is al snel onder de indruk van jouw volwassenheid, onafhankelijkheid en ervaring. En stiekem vind je het ook wel lekker dat je net iets meer weet dat dan je jongere partner. Tijdens uitjes naar het musea spui je al je achtergrondkennis over kunstenaars, je geeft graag een mini-college over de situatie op de Krim en houdt tijdens het koken een spreekbeurt over welke tomaten geschikt zijn voor door de pasta en welke voor de salade. Ondertussen geniet je als een dolle van de bewonderende blikken van je vlam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pure wow | Beeld: Getty