Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Hoe snel word jij verliefd op iemand? Dit zegt je sterrenbeeld over verliefdheid

Hoe snel word jij verliefd op iemand? Dit zegt je sterrenbeeld over verliefdheid

Hoe snel word jij verliefd op iemand? Dit zegt je sterrenbeeld over verliefdheid

De ene vrouw is elke maand hoteldebotel op iemand anders, de ander doet er juist maanden over om wat kriebels in haar buik te voelen. We zochten uit hoe snel en op welke manier je verliefd wordt op basis van je sterrenbeeld. Én we vertellen welke sterrenbeelden goed bij die van jou passen. Weet je dat ook gelijk als je met iemand gaat daten! 

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok wil iemand vinden waarmee ze een toekomst heeft, want het leven is te kort om eenzaam en alleen door het leven te gaan. Iemand die stabiel en vriendelijk is, verovert makkelijk het hart van de Steenbok. De Steenbok wordt écht verliefd als deze persoon ook nog zorgzaam is. Steenbokken vinden het belangrijk dat hun partner hun doelen steunt. En hoewel de Steenbok best serieus kan zijn, blijven ze graag bij een partner wel een lolletje kan trappen.

– Steenbok past het best bij: Stier en Maagd
– Steenbok past goed bij: Vissen en Schorpioen
– Steenbok past niet goed bij: Kreeft

Waterman (21 januari – 18 februari)

Een sterrenbeeld dat niet makkelijk verliefd wordt: dan heb je het over de Waterman. Daten is niet iets wat de Waterman graag doet. Ook gaat het verliefd worden bij een Waterman heel geleidelijk. Het kan voorkomen dat de Waterman pas na maanden vriendschap ontdekt dat er meer gevoelens in het spel zijn. Een Waterman heeft dan ook niet altijd door dat ze verliefd is. Watermannen blijven verliefd als ze met een partner zijn die hen door en door kent. Want in een relatie vindt de Waterman het nog weleens lastig om zich kwetsbaar op te stellen.

– Waterman past het best bij: Tweelingen en Weegschaal
– Waterman past goed bij: Ram en Boogschutter
– Waterman past niet goed bij: Leeuw

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn soms wat dromerig en worden nog weleens verliefd op het verliefd zijn. In hun hoofd kan een relatie er veel rooskleuriger uitzien dan deze in werkelijkheid is. Vissen laten zich vaak leiden door hun fantasie en moeten daarom eerlijk zijn tegen zichzelf voordat ze een relatie aangaan. Wanneer Vissen eenmaal een juiste partner hebben gevonden, is het belangrijk dat deze persoon gevoelens durft te uiten. Vissen hebben namelijk heel wat liefde nodig om ook echt verliefd te blijven.

– Vissen past het best bij: Kreeft en Schorpioen
– Vissen past goed bij: Steenbok en Stier
– Vissen past niet goed bij: Maagd

Ram (21 maart – 20 april)

De Ram houdt van het zogenaamde hard to get-spel. Rammen hebben spanning en veel plezier nodig om verliefd te worden. Ook als de Ram eenmaal verliefd is, moet de relatie spannend blijven. Anders raakt de Ram verveeld en is haar verliefdheid snel voorbij.

– Ram past het best bij: Leeuw en Boogschutter
– Ram past goed bij: Waterman en Tweelingen
– Ram past niet goed bij: Weegschaal

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren worden niet snel verliefd en laten gevoelens niet snel toe. Stieren hebben dan ook een partner nodig die geduldig is. De Stier heeft tijd nodig om erachter te komen wat ze echt voor iemand voelt. Als ze weet wat ze echt voor iemand voelt en die verliefdheid toelaat, gaat ze honderd procent voor de relatie. Stieren zijn ontzettend trouw en hun partner mag zich gelukkig prijzen.

– Stier past het best bij: Steenbok en Maagd
– Stier past goed bij: Kreeft en Vissen
– Stier past niet goed bij: Schorpioen

Lees ook
Déze sterrenbeelden zorgen voor de meeste drama tijdens de feestdagen

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn dol op aandacht en hebben dat dus ook zeker nodig om verliefd te worden. Ze stoppen al snel met daten als ze het gevoel hebben dat iemand ze niet kan geven wat ze willen. Daardoor worden Tweelingen regelmatig kieskeurig genoemd, maar voor Tweelingen is het simpelweg alles of niets. Tweelingen vallen voor iemand die ze behandeld als een koningin. Een potentiële partner moet goed kunnen communiceren, want diepgaande gesprekken zijn belangrijk voor Tweelingen.

– Tweelingen past het best bij: Waterman en Weegschaal
– Tweelingen past goed bij: Ram en Leeuw
– Tweelingen past niet goed bij: Boogschutter

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften voelen zich aangetrokken tot mensen die niet bang zijn om over de toekomst na te denken. Kreeften weten precies waarnaar ze op zoek zijn in een relatie en zoeken iemand die dezelfde visie heeft op relaties als zij. Een potentiële partner moet zich volwassen gedragen en een stabiel leven leiden. In een relatie zijn Kreeften heel gul en tonen ze elke dag hun liefde. Als dat allemaal goed zit, is het voor een Kreeft niet lastig om verliefd te blijven.

– Kreeft past het best bij: Vissen en Schorpioen
– Kreeft past goed bij: Stier en Maagd
– Kreeft past niet goed bij: Steenbok

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Een Leeuw wil graag een partner die haar adoreert. Bij Leeuwen duurt het even voordat ze verliefd worden, omdat ze geen genoegen nemen met minder. Verliefd zijn is voor de Leeuw heel makkelijk wanneer zij iemand gevonden hebben die perfect bij hen past. Voelt de Leeuw zich geliefd, dan blijven ze lang verliefd.

– Leeuw past het best bij: Ram en Boogschutter
– Leeuw past goed bij: Tweelingen en Weegschaal
– Leeuw past niet goed bij: Waterman

Maagd (24 augustus – 23 september)

Zomaar verliefd worden: dat overkomt de Maagd eigenlijk niet. Een Maagd heeft zekerheid nodig voordat ze haar gevoelens laat spreken en zet daarom niet snel de eerste stap. Er gaat veel tijd voorbij voordat de Maagd écht verliefd is. Maar daardoor weten Maagden wel zeker dat iemand echt relatiemateriaal is. Om verliefd te blijven, zijn goede gesprekken essentieel. Net als Kreeften hebben Maagden graag een partner die net zo enthousiast is als zij over een toekomst samen.

– Maagd past het best bij: Steenbok en Stier
– Maagd past goed bij: Kreeft en Schorpioen
– Maagd past niet goed bij: Vissen

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen hebben een groot hart en veel liefde om te geven. Ze worden vaak best snel verliefd, maar vinden het lastig om verliefd te blijven. De Weegschaal zal onverstoord verder blijven zoeken naar liefde en is op zoek naar een gelijkwaardige relatie. Als ze eenmaal de waren hebben gevonden, is het voor een Weegschaal niet lastig om verliefd te blijven.

– Weegschaal past het best bij: Waterman en Tweelingen
– Weegschaal past goed bij: Leeuw en Boogschutter
– Weegschaal past niet goed bij: Ram

Lees ook
Mannen met déze 5 sterrenbeelden zijn een hele goede vader voor hun kinderen

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een Schorpioen wordt pas verliefd als zij zich veilig en geliefd voelt door iemand. Ze willen er zeker van zijn dat hun partner hen adoreert en altijd met respect zal behandelen. Voor de Schorpioen is het alles of niets. Als de partner ook gepassioneerd is en altijd voor haar klaarstaat, is het makkelijk voor de Schorpioen om verliefd te blijven.

– Schorpioen past het best bij: Kreeft en Vissen
– Schorpioen past goed bij: Steenbok en Maagd
– Schorpioen past niet goed bij: Stier

Boogschutter (23 november – 22 december)

De Boogschutter valt voor iemand die ze kan uitdagen en het beste in haar naar boven haalt. Een Boogschutter wordt verliefd op iemand die haar nieuwe dingen kan leren of op iemand die haar meeneemt op avontuur. Het moet vooral allemaal niet té serieus zijn. Als de relatie lekker speels is, blijft een Boogschutter makkelijk verliefd.

– Boogschutter past het best bij: Ram en Leeuw
– Boogschutter past goed bij: Waterman en Weegschaal
– Boogschutter past niet goed bij: Tweelingen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Marie Claire | Beeld: Getty Images