Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Het is weer volle maan op 18 maart en dit betekent dat voor jou

Het is weer volle maan op 18 maart en dit betekent dat voor jou

Het is weer volle maan op 18 maart en dit betekent dat voor jou

Op 18 maart is het volle maan, in het teken Maagd. Dat kan invloed hebben op je lichaam en emoties, twee dagen voor en na de maan. Slecht slapen en een onrustig gevoel zijn veelvoorkomende effecten van de volle maan. Maar iedere maan heeft ook nog unieke eigenschappen.

Maagd

De volle maan op 18 maart staat dus in het teken Maagd. Maagden zijn echte planners. Ze denken na alvorens ze iets doen, werken erg nauwkeurig en zijn simpelweg dol op orde. Dat wil zeggen dat meer mensen opruimdrang krijgen tijdens deze volle maan. Komt dat even goed uit met het goede weer, lekker beginnen aan de voorjaarsschoonmaak.

Ook figuurlijk ruimen we ons leven op. Wat gaat er goed? Wat kan beter? Pak alles in je leven aan waar je niet blij mee bent. Dat kan je baan of relatie zijn, maar ook een slechte eigenschap van jezelf waar je nu écht klaar mee bent.

Lees ook
Weekhoroscoop: Let een beetje op je uitgaven, Waterman ✨

Vissen

De volle maan staat in het teken van Maagd. Ook zitten we aan de start van het Vissen-seizoen. Dat betekent dat de zon in het teken Vissen staat. De Vissen-invloed is sterk aanwezig, wat zorgt voor een paradox: de praktische Maagd en de dromerige Vissen. Wees lief voor jezelf. Plan die grote schoonmaak, maar neem ook lekker wat tijd voor jezelf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images