Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Going to the chapel… Vrouwen met deze 5 sterrenbeelden worden dit jaar ten huwelijk gevraagd

Going to the chapel… Vrouwen met deze 5 sterrenbeelden worden dit jaar ten huwelijk gevraagd

Going to the chapel… Vrouwen met deze 5 sterrenbeelden worden dit jaar ten huwelijk gevraagd

Oeh la la, deze vijf sterrenbeelden worden dit jaar ten huwelijk gevraagd. Wacht jij al eeuwen totdat jouw lover vraagt of je wil trouwen? Check dan snel of jouw sterrenbeeld er tussenstaat zodat je weet wat je kunt verwachten. 

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Al langere tijd is een Kreeft op zoek naar de ware liefde. Het lijkt er dan eindelijk echt op dat de Kreeft deze gevonden heeft. De lover van de Kreeft draagt verantwoordelijkheid en toont complete toewijding.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

In de eerste maanden van 2022 zal een Leeuw de ware liefde vinden. De voorspelling is dat de Leeuw rond april ten huwelijk gevraagd wordt. De lover van de Leeuw zorgt voor een onvergetelijke zomer vol passie.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Dit jaar wordt hét jaar van de liefde voor een Maagd. Een huwelijksaanzoek laat niet lang op zich wachten voor de Maagd. De lover van de Maagd zorgt dat ze dit jaar weer helemaal op een lijn zitten.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een Schorpioen blijft nooit lang vrijgezel. De zomermaanden zullen het perfecte tafereel zijn voor de Schorpioen om te trouwen. De lover van de Schorpioen maakt een romantisch spektakel van het aanzoek.

 Lees ook
Zwijmelen maar! Voor déze vier sterrenbeelden wordt de lente extra romantisch

Vissen (19 februari – 20 maart)

Ook een Vissen kan dit jaar een huwelijksaanzoek verwachten. Eerder voelde een relatie voor de Vissen niet goed genoeg. De lover van de Vissen is dit keer wel de juiste persoon om het huwelijksbootje mee te betreden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages