Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Goede voornemens: déze 3 sterrenbeelden gaan sowieso hun doelen halen

Goede voornemens: déze 3 sterrenbeelden gaan sowieso hun doelen halen

Goede voornemens: déze 3 sterrenbeelden gaan sowieso hun doelen halen

Ze komen er weer aan: goede voornemens. Het is en blijft een traditie waaraan veel mensen ‘proberen’ mee te doen. De een houdt dat 5 maanden vol en de ander geeft het 2 januari al op. Ben je een Steenbok? Dan kan het goed kunnen dat je volgend jaar je goed kan houden aan je goede voornemens. De sterrenbeelden hieronder zijn er steengoed in of juist helemaal niet. 

Vissen

Laten we eerst beginnen bij het sterrenbeeld die wat meer moeite heeft met de goede voornemens. Het is voor Vissen wat moeilijker om hun doelen te behalen, omdat ze nogal twijfelachtig zijn. Beslissingen maken is niet hun ding en ze zijn makkelijk beïnvloedbaar. Ze laten zich makkelijk overhalen door vrienden en daardoor belanden hun doelen in de soep.

Ram

Een Ram stelt graag doelen voor zichzelf en is gek op overwinningen. Daarom doet Ram er ook alles aan om zijn of haar doelen te behalen. Het sterrenbeeld Ram gaat door wanneer anderen opgeven en heeft een strijdlustig karakter. Ze houden van uitdagingen en kunnen daarom een uitgebreide lijst met goede voornemens voor zichzelf opstellen. De omgeving van een Ram twijfelt niet aan de haalbaarheid van de doelen, omdat ze weten dat Ram altijd zijn of haar doelen realiseert.

Maagd

We wisten al dat de Maagd een harde werker is. Ze stoppen niet tot dat ze tevreden zijn, hebben graag de touwtjes in handen en doen er alles aan om hun doel te bereiken. Stil blijven staan is niet voor hun gemaakt en gaan door tot dat het gelukt is. Maagden kunnen goed nadenken voordat ze wat doen. Ze leggen de voor- en nadelen naast elkaar voordat ze een actie ondernemen. Klakkeloos geld uitgeven zul je niet snel zien bij een Maagd.

Lees ook:
Betrapt: dit smoesje gebruik jij het vaakst volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Ook de Steenbok is een harde werker. Ze stippelen hun doelen tot in details uit en daardoor kan het niet snel mis gaan. Hun plan duurt daarmee minimaal vijf jaar, dus al zou het misgaan dan hebben ze het in ieder geval wel vijf jaar lang vol gehouden. Foutjes zien ze niet als iets negatiefs, maar als een uitdaging. Hun eigen wilskracht is sterk en laten zich niet snel overhalen. Daar kunnen Vissen nog wel van leren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | beeld: GettyImages