Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Geen fan van de winter? Deze sterrenbeelden kunnen niet wachten tot de lente begint

Geen fan van de winter? Deze sterrenbeelden kunnen niet wachten tot de lente begint

Geen fan van de winter? Deze sterrenbeelden kunnen niet wachten tot de lente begint

Het weer is nat, koud en de lente lijkt nog zó ver weg. Sommigen genieten nog van de druilerige winterdagen en brengen deze graag door met een goed boek en een kop hete thee. Anderen kunnen niet wachten tot het eindelijk weer lente is. Deze sterrenbeelden hebben nu al zin in de lente. 

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Een Kreeft gaat het liefst in winterslaap om daar pas uit te ontwaken als de eerste viooltjes uit de grond poppen. De lente geeft de Kreeft een fantastisch gevoel, omdat het een fijne opbouw is naar de zomer. Een fijn vooruitzicht voor een Kreeft, lekker genieten.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Een Leeuw kan zijn geluk niet op wanneer het gras weer groener wordt en de blaadjes aan de bomen komen. Het liefst geeft de Leeuw ieder jaar een geweldig feest om de komst van de lente te vieren. Dat is helemaal zo gek nog niet, leuk ideetje misschien, Leeuw?

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagd is een van de sterrenbeelden die zich als herboren voelt wanneer de lente begint. Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak in huis en geest? De Maagd staat klaar met schoonmaakspullen, opruimdozen en een flinke dosis goede zin. Succes Maagd!

Lees ook:
Wist je nog? Déze sterrenbeelden hebben een goed geheugen

Boogschutter (23 november – 22 december)

Een Boogschutter loopt vaak iets te hard van stapel wanneer de eerste zonnestraal zich laat zien. Boogschutters gaan graag naar buiten zonder jas. De winterjas kan inderdaad de zolder op, maar een tussenjas is wel fijn om geen verkoudheid op te lopen, toch Boogschutter?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: GettyImages