Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze drie sterrenbeelden zijn waardeloos in het onderhouden van langdurige vriendschappen

Deze drie sterrenbeelden zijn waardeloos in het onderhouden van langdurige vriendschappen

Deze drie sterrenbeelden zijn waardeloos in het onderhouden van langdurige vriendschappen

Er zijn mensen die al sinds de basisschool vriendinnen zijn met elkaar. Super leuk, want je kent elkaar dan door en door. Andere mensen verliezen echter snel vriendinnen uit het oog naar mate de tijd verstrijkt. Lukt het niet om lang met iemand bevriend te blijven? Je kunt sommige sterrenbeelden de schuld geven als het niet lukt om langdurige vriendschappen te onderhouden.

Sterrenbeelden geen langdurige vriendschappen

Het is heel normaal dat na verloop van tijd vriendschappen verwateren. Je spreekt elkaar steeds minder, je zit in andere fases in je leven, en opeens zie je elkaar nooit meer. Kan gebeuren. Een vriendschap met iemand onderhouden is namelijk best veel werk en kost veel liefde en aandacht. Deze drie sterrenbeelden vinden het echt lastig om langdurige vriendschappen aan te gaan vanwege hun karakter.

Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter staat erom bekend dat ze vaak in zeven sloten tegelijk lopen. Ze doen graag van alles en houden van spontaan dingen ondernemen. Daar is op zich niks mis mee, maar Boogschutters zijn daardoor vaak niet een kei in het onderhouden van contact met vriendinnen. Vaak gaan ze liever spontaan iets ondernemen en vergeten ze om contact te houden met hun vriendinnen.

Tweelingen

Langdurige vriendschappen zijn voor Tweelingen ook niet weggelegd. Dit sterrenbeeld is namelijk erg wispelturig een vaak onvoorspelbaar. Andere sterrenbeelden die juist houden van stabiliteit en duidelijkheid, zijn bij Tweelingen aan het verkeerde adres. Een langdurige vriendschap zit er met Tweelingen gewoon niet in.

Lees ook
Zin om te verhuizen? Hier moet je wonen in Nederland op basis van je sterrenbeeld

Schorpioen

Het probleem van sterrenbeeld Schorpioen is dat ze een hele gesloten persoonlijkheid hebben. Het kost tijd om een goede vriendschap met een Schorpioen op te bouwen en meer over deze persoon te weten te komen. De Schorpioen doet ook niet echt veel moeite om vriendschappen verder op te bouwen, omdat ze zich niet graag openstelt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images