Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Dit zijn jouw thuiswerkeigenschappen volgens je sterrenbeeld

Dit zijn jouw thuiswerkeigenschappen volgens je sterrenbeeld

Dit zijn jouw thuiswerkeigenschappen volgens je sterrenbeeld

Helaas (of niet) hebben we nog steeds te maken met het thuiswerkadvies. Velen vinden het verschrikkelijk en missen het contact met hun collega’s en een dagritme. Anderen zweren bij de luxe van het thuiswerken en willen nooit meer iets anders. Wat zijn jouw thuiswerkeigenschappen? Check het aan de hand van je sterrenbeeld.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn erg gedreven. Ze houden van structuur en vinden het fijn als alles soepel verloopt. Door hun zelfdiscipline en motivatie houden ze het thuiswerken goed vol. Wel kan dit sterrenbeeld erg direct zijn, waardoor een Steenbok moet oppassen om niet bot over te komen via e-mail.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen zijn erg zelfstandig. Ze hebben passie voor hun werk. Door hun focus houden ze het thuiswerken goed vol. Wel kan dit sterrenbeeld wat terughoudend zijn, waardoor een Waterman moet oppassen om niet ongeïnteresseerd over te komen via e-mail.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn erg creatief. Ze houden van goede communicatie en zijn een luisterend oor voor collega’s. Door hun doordachtheid houden ze het thuiswerken goed vol. Wel kan dit sterrenbeeld moeite hebben om voor zichzelf op te komen, waardoor een Vissen moet oppassen om niet ondergesneeuwd te worden in een online meeting.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn snel gefrustreerd tijdens het thuiswerken. Ze hebben bevestiging nodig van hun collega’s en leidinggevenden. Door het thuiswerken missen ze die goedkeuring. Wel kan dit sterrenbeeld zichzelf redelijk goed motiveren, waardoor het thuiswerken voor een Ram toch prima verloopt.

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren zijn geboren leiders. Ze zijn aardig en behulpzaam. Door hun werkhouding en focus houden ze het thuiswerken goed vol. Wel kan dit sterrenbeeld snel geïrriteerd raken wanneer een Stier merkt dat iemand anders minder werk verricht. Hierdoor moet een Stier oppassen geen slechte sfeer te veroorzaken tijdens een online meeting.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn veelzijdig. Ze passen zich makkelijk aan naar hun situatie. Door hun harde werkhouding houden ze het thuiswerken vol. Wel mist dit sterrenbeeld collega’s die een Tweelingen motiveren, waardoor een Tweelingen toch niet graag thuiswerkt.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften zijn creatief. Ze zijn erg positief en brengen hun enthousiasme over op andere collega’s. Door hun positieve houding werken ze aan de teambuilding, ook op afstand. Wel kan dit sterrenbeeld slecht tegen verandering, dus het wisselend thuiswerken en wel naar locatie gaan, is lastig voor de Kreeft.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn leiders. Ze praten graag en zijn gefocust op het eindresultaat. Door hun focus houden ze het thuiswerken goed vol. Wel kan dit sterrenbeeld wat bazig overkomen, waardoor een Leeuw moet opletten hoe hij overkomt bij online meetings.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden zijn perfectionistisch. Ze besteden graag aandacht aan details. Door hun fijne werkhouding houden ze het thuiswerken goed vol. Wel kan dit sterrenbeeld overkomen als een betweter, hierom kan een Maagd beter niet te veel werk van anderen overnemen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen zijn eerlijk. Ze houden van oprechte mensen. Door hun positieve houding houden ze het thuiswerken goed vol. Wel laat dit sterrenbeeld zich af en toe gemakkelijk beïnvloeden door anderen, waardoor een Weegschaal niet goed is in het confronteren van iemand anders.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn gedreven. Ze hebben passie voor hun werk. Door hun gedrevenheid houden ze het thuiswerken goed vol. Wel kan dit sterrenbeeld te veel verwachten van andere collega’s, hierdoor kan een Schorpioen er slecht tegen als anderen niet snel reageren op e-mails.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn motivators. Ze hebben altijd goede bedoelingen. Door hun aanstekelijke enthousiasme houden ze het thuiswerken goed vol. Wel kan dit sterrenbeeld soms te veel doen voor anderen, waardoor een Boogschutter moet oppassen dat er geen misbruik van hem wordt gemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: GettyImages