Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Sta jij altijd voor iedereen klaar? Dit zijn de zorgzaamste sterrenbeelden

Sta jij altijd voor iedereen klaar? Dit zijn de zorgzaamste sterrenbeelden

Sta jij altijd voor iedereen klaar? Dit zijn de zorgzaamste sterrenbeelden

Ben jij iemand die graag anderen verzorgt? En sta je altijd voor mensen klaar als ze in nood zitten? Of ben jij altijd de schouder voor iemand om op te huilen? Dit zijn de meest zorgzame sterrenbeelden die altijd klaarstaan voor vrienden en familie. 

Maagd

De Maagd is een van de meest zorgzame sterrenbeelden. Dit sterrenbeeld heeft een groot inlevingsvermogen en veel empathie. Je bent de steun en toeverlaat van al je vriendinnen en familie. Ook heb je een liefdevol en zorgzaam karakter. Cijfer jezelf alleen niet helemaal weg. Maagden willen graag veel liefde geven, maar anderen moeten er ook voor jou kunnen zijn. Het is geven en nemen, ook jij mag liefde en aandacht verwachten van anderen.

Stier

Het sterrenbeeld Stier is erg zorgzaam en een echte trouwe vriend. Je bent heel empathisch, waardoor jij je goed in andere kunt verplaatsen en ze kan helpen met problemen en negatieve gevoelens. De Stier staat altijd klaar voor iedereen in diens omgeving. Jou ’s nachts wakker bellen? Daar doe jij niet moeilijk over. Vergeet ook niet om jezelf ook kwetsbaar op te stellen naar anderen. Zo krijgen anderen ook een hechtere band met jou.

Lees ook
Dit is jouw grootste afknapper in bed volgens je sterrenbeeld (en check ook die van je lover)

Kreeft

Stier is zorgzaam in hart en nieren, voornamelijk voor mensen die dichtbij ze staan. Jouw deur staat altijd open voor mensen die hun ei kwijt moeten en hun hart willen luchten. Je spendeert dan ook graag veel tijd met vrienden en familie, alleen thuiszitten is niet jouw ding. Ook hebben Kreeften vaak een goed moederinstinct. Wees je er wel bewust van dat je niet overbezorgd wordt. Soms heb je de neiging om te beschermend te zijn en dat kan door mensen als vervelend worden ervaren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images