Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Dit zijn 5 herkenbare dingen als je partner een Waterman is

Dit zijn 5 herkenbare dingen als je partner een Waterman is

Dit zijn 5 herkenbare dingen als je partner een Waterman is

Vanaf 21 januari begint het seizoen van de Waterman. Dat betekent dat iedereen die vanaf vandaag jarig is tot en met 18 februari een Waterman is. Om te vieren dat de Watermannen aan de beurt zijn, hebben we vijf herkenbare trekjes van de Waterman op een rijtje gezet. 

Koppig

De Waterman kun je niet zo snel van mening veranderen. Ze blijven bij hun standpunt en zullen zich niet snel overgeven. Als partner zijn ze daarom de meeste koppige van het stel. Een discussie duurt daarom niet lang, want de Waterman wint toch altijd.

Creatief

Dit sterrenbeeld is ontzettend creatief en ruimdenkend. Ze kunnen goed out of the box denken en dat komt goed uit met hun interesses. Watermannen vinden daarom documentaires heel interessant. Ook is het creatieve  karaktereigenschap heel erg positief in relaties. Het sterrenbeeld weet altijd wel iets leuks te bedenken voor een date of weet problemen goed op te lossen.

Behulpzaam

Helpen met problemen oplossen hoort ook een beetje bij de eigenschap ‘behulpzaam’, want dat zijn ze zeker. Je hoeft maar één gil te geven en ze staan voor je klaar, ook al maak je ze om 03:00 uur ’s nachts wakker. Zeker voor de partner van de Waterman is dit positief, want zo hebben ze altijd een true partner in crime.

Lees ook:
Heeft jouw partner het sterrenbeeld Steenbok? Dan zul je deze dingen vast en zeker herkennen

Eerlijk

Liegen, iets achterhouden of verbergen ligt niet in het straatje van dit sterrenbeeld. Ze zijn eerlijk tegen iedereen, want Watermannen houden er ook niet van als iemand tegen hen liegt. Je zult dus nooit een Waterman als partner vreemd zien gaan. Zelfs een verrassing kunnen ze niet voor je geheim houden.

Humor

Qua humor houdt dit sterrenbeeld van sarcasme. Hun sarcastische grapjes zijn zo goed dat sommige mensen het niet in één keer snappen. Dat kan als koppel tot een meningsverschil leiden, want je kan denken dat ze serieus waren. Al met al heeft de Waterman een goed gevoel voor humor.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages