Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Oeh la la: dit kun je verwachten deze Valentijnsdag op basis van je sterrenbeeld

Oeh la la: dit kun je verwachten deze Valentijnsdag op basis van je sterrenbeeld

Oeh la la: dit kun je verwachten deze Valentijnsdag op basis van je sterrenbeeld

We kunnen er niet om heen: het is weer Valentijnsdag. De dag van de liefde waarop je aan je lover, je familie of je vrienden extra laat blijken hoe veel je van ze houdt. Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Lees dan wat je kunt verwachten deze Valentijnsdag.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Je krijgt serieuze aandacht van potentiële partners. De mogelijkheid voor een nieuwe verbintenis ligt voor je klaar. Nu is het aan jou om te besluiten wat je hiermee doet.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Let op nieuwe mensen en connecties die vandaag op Valentijnsdag voorbijkomen. Ze kunnen erg waardevol voor je zijn. Voorbestemde gebeurtenissen zullen ongetwijfeld plaatsvinden.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Romantiek ligt voor jou bij gelijkgestemden. Ben je op zoek naar liefde? Zoek dan in deze hoek. Heb je al een relatie? Dan kun je er zeker van zijn dat die helemaal goed zit.

Ram (21 maart – 20 april)

Jij bent klaar voor romantiek en hebt zin in een leuke tijd. Plan een fijne date of ga naar een gezellig feestje. Vandaag is de perfecte dag om jezelf te uiten.

Stier (21 april – 21 mei)

In de slaapkamer ziet het er erg goed uit voor je. Blijf lekker binnen en maak het gezellig. Of dat nu met een partner is of in je eentje.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Op Valentijnsdag staan goede gesprekken centraal. Jij en je lief gaan helemaal in elkaar op en kunnen alles bespreken. Soms zijn jullie echte zielsverwanten.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Of je relatie nu naar een hoger niveau wordt getild, of dat je een fijne werkrelatie aangaat. Op alle vlakken wordt het een vruchtbare dag voor je.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Het is tijd om het verleden los te laten. Dat betekent: geen contact meer met je ex(en). Ze zijn niet voor niks je partner niet meer.

Lees ook
Deze drie sterrenbeelden hebben écht een hart van goud

Maagd (24 augustus – 23 september)

De sfeer van vandaag is ongekend voor je. Dit is jouw dag. Ga er lekker op uit en geniet van alle romantiek en plezier om je heen.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Dit is een lekkere binnenblijfdag voor je. Maak heerlijk gebruik van alle gemakken in je huis en laat jouw Valentijn bij jou neerstrijken voor een fijne date.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Vandaag sta jij in de schijnwerpers. Je bent erg hongerig en op zoek naar zowel aandacht als een goede conversatie. Grijp vandaag je kans.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Het is tijd om je horizon te verbreden. Neem lekker de tijd om te genieten van alle nieuwe dingen die je leert of nog gaat leren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: GettyImages