Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Gierige types: deze vijf sterrenbeelden hebben absoluut géén gat in hun hand

Gierige types: deze vijf sterrenbeelden hebben absoluut géén gat in hun hand

Gierige types: deze vijf sterrenbeelden hebben absoluut géén gat in hun hand

Even eerlijk: heb jij een gat in je hand of heb je een hekel aan geld uitgeven? Als jij bij de laatste categorie hoort, vind je jouw sterrenbeeld zeker terug in dit lijstje. Onderstaande 5 sterrenbeelden houden er namelijk helemaal niet van om geld uit te geven. Sparen vinden ze leuk, dat dan weer wel. 

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften zijn het liefst lekker thuis. Ze zitten graag op de bank met een tijdschrift of een goed boek, terwijl hun vrienden geld uitgeven in de kroeg. Een Kreeft heeft moeite met het weggooien van spullen. En dat geldt eigenlijk ook wel voor het uitgeven van geld.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn dol op sparen. Ze zien hun spaarrekening graag groeien en doen daar ook veel moeite voor. Een Steenbok houdt het spaardoel goed in de gaten. En zeg nou zelf, het is toch ook veel leuker als je eindelijk iets kan kopen waar je lang voor hebt gespaard?

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden zijn erg veel bezig met hun financiën. Ze verdelen alles in potjes en bekijken wekelijks alle inkomsten en uitgaven. Een Maagd leeft ook nog eens heel bewust en zuinig, waardoor er sowieso niet veel geld uitgegeven wordt.

 Lees ook
Vrouwen met deze 6 sterrenbeelden zien er jonger uit dan dat ze daadwerkelijk zijn

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn niet eerlijk over het bedrag op hun bankrekening. Ze hebben meestal meer geld op hun rekening dan ze daadwerkelijk toegeven. Een Schorpioen geeft simpelweg echt niet graag geld uit. Daarom houden ze dat extra nulletje op de bank geheim.

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren zijn kleine profiteurs. Ze zijn toevallig opeens vergeetachtig als het op Tikkies aankomt. Daarnaast onthouden ze wel van wie zij nog allemaal geld krijgen. Een Stier zal in ieder geval vooraan in de rij staan als er weer eens getrakteerd wordt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images