Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze vier sterrenbeelden zijn ontzettend slechte leugenaars

Deze vier sterrenbeelden zijn ontzettend slechte leugenaars

Deze vier sterrenbeelden zijn ontzettend slechte leugenaars

Een leugentje om bestwil, het gebeurt de beste weleens. Liever dat, dan diegene een rotgevoel bezorgen (want tja, aan dat nieuwe kapsel kan ze nu ook weinig meer doen). Toch zul je van deze sterrenbeelden altijd hun eerlijke mening krijgen: het zijn namelijk heel slechte leugenaars. 

Sterrenbeelden slechte leugenaars

En dan hebben we het over de Ram, de Kreeft, de Maagd en de Boogschutter. Toch hebben ze allemaal verschillende eigenschappen waardoor liegen ónmogelijk lijkt te zijn.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Waarom eerst denken en dan doen, als je ook gewoon iets eruit kunt flappen? Je hebt het hart op de tong en spreekt het liefst vanuit je gevoel. Zit je iets dwars? Dan zal die ander dat weten ook, je gaat er niet omheen draaien. Vrienden weten daarom éxact wat ze aan je hebben. En dat is ook wat waard, toch.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Je kunt heel goed beide kanten van een verhaal inzien, dus je zult niet snel liegen om de ander zich beter te laten voelen. Sowieso zien vrienden meteen hoe jij denkt over een situatie, dus al wil je het nog wat leuker verpakken, eigenlijk verraad je al wat je écht wilde zeggen. En lieg je een keer, voel je je daarna weer een week schuldig. Nee, niet aan jou besteedt: het is de waarheid.

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

Wil iemand een eerlijk advies, dan weet diegene dat-ie bij jou aan het juiste adres is. Jij draait niet om de hete brij heen, maar zegt waar het op staat. Dit kan soms wat hard overkomen, maar je doet het met de beste bedoelingen. Probeer je een keer wel ergens onderuit te komen, dan is jouw leugen tot in de details uitgedacht. En daardoor wordt je verhaal weer bijna te mooi om waar te zijn, dus beter laat je dit gewoon achterwege.

Lees ook
Klaar voor een nieuwe uitdaging? Deze sport past het beste bij je sterrenbeeld

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Vind jij iets, dan zullen mensen dat weten ook. Of ja, eigenlijk heb je het eigenlijk gewoon al gezegd voordat je er iets langer over na kon denken. Je maakt er soms dan ook een grapje van, maar let wel op: niet iedereen kan deze directheid waarderen. Misschien nemen ze jou daardoor wel minder snel in vertrouwen, omdat ze bang zijn dat je je mond voorbijpraat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NSMBL | Beeld: Unsplash