Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Altijd een zooitje: deze vier sterrenbeelden zijn échte sloddervossen

Altijd een zooitje: deze vier sterrenbeelden zijn échte sloddervossen

Altijd een zooitje: deze vier sterrenbeelden zijn échte sloddervossen

Je partner die overal sokken door het huis laat slingeren, je kinderen die hun speelgoed nooit opruimen of misschien ben je zelf wel een enorme rommelkont. Dikke kans dat je partner, je kind of jijzelf een van onderstaande sterrenbeelden heeft. De volgende tekens staan namelijk bekend als echte sloddervossen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het dromerige sterrenbeeld Vissen maakt zich niet snel druk om een rommelige tafel of niet opgeruimd aanrecht. Relaxen en ontspannen staan bij dit teken ver boven opruimen en poetsen. Een Vissen vindt een beetje chaos niet erg en verwacht dit ook van een huisgenoot. Vissen kunnen dan ook vol onbegrip reageren als iemand laat blijken helemaal klaar te zijn met de rommel.

Ram (21 maart – 20 april)

Het impulsieve sterrenbeeld Ram maakt vaak niet af waar het aan begonnen is. Slim en berekenend kun je dit teken wel noemen: voor je het weet, sta jij de wc te poetsen terwijl de Ram dit eigenlijk had beloofd te doen. Een Ram kan veel leukere dingen bedenken om te doen dan het huishouden. Rammen kunnen wel ineens genoeg hebben van de troep en een grote schoonmaak houden. Maar wanneer? Dat weet niemand.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Het avontuurlijke sterrenbeeld Tweelingen is snel verveeld. Beginnen aan iets en later weer verder gaan met iets anders, dat is typerend voor dit teken. Een Tweelingen kan huisgenoten soms flink gek maken door alle onafgemaakte projectjes. Tweelingen zijn in ieder geval nooit saai om mee samen te wonen, zullen we maar zeggen.

Lees ook
Pietje precies: deze 3 sterrenbeelden hebben last van perfectionisme

Boogschutter (23 november – 22 december)

Het positieve sterrenbeeld Boogschutter geniet van kleine en grote dingen in het leven. Het onderscheiden van hoofd- en bijzaken is iets wat dit teken erg goed kan. Een Boogschutter schuift opruimen in het hokje ‘bijzaak’. Boogschutters zien het nut niet van poetsen als het zo weer vies kan worden. Ook hebben ze een kleine hekel aan verplichtingen: het recept voor een sloddervos.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VTWonen | beeld: Getty Images