Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Oh jee: deze vier sterrenbeelden faken wel eens een orgasme in de slaapkamer

Oh jee: deze vier sterrenbeelden faken wel eens een orgasme in de slaapkamer

Oh jee: deze vier sterrenbeelden faken wel eens een orgasme in de slaapkamer

Iedereen heeft zich er wel eens schuldig aan gemaakt: het faken van een orgasme. Soms duurt het gewoon allemaal te lang, so let’s get it over with. Maar er zijn een paar sterrenbeelden die het wel heel bont maken en vaak een orgasme faken in de slaapkamer. 

Waterman

Sterrenbeeld Waterman is nogal ongeduldig. Als een partner de Waterman niet tot een hoogtepunt kan brengen, dan raakt de Waterman verveeld. Liever een keer een orgasme faken, dan eindeloos wachten totdat een orgasme wordt bereikt, is het motto van de Waterman.

Kreeft

Kreeft is een sterrenbeeld dat graag wil dat anderen zich goed voelen. Dit empathische sterrenbeeld wil ook tussen de lakens dat een partner zich prettig voelt. Als een Kreeft je echt leuk vindt, zal die er alles aan doen om diens bedpartner zelfvertrouwen te geven. Daar hoort een orgasme faken dus ook bij.

Vissen

Sterrenbeeld Vissen zet een ander graag op de eerste plaats. Ze zijn heel onbaatzuchtig en hechten vaak meer waarde aan het plezier van hun partner. Het genot van Vissen is dus minder van belang en daarom faket dit sterrenbeeld vaker dan andere sterrenbeelden een orgasme tijdens een vrijpartij.

Lees ook
Ben je een introvert of een extrovert? Deze 6 sterrenbeelden vinden het heerlijk om alleen te zijn

Weegschaal

De Weegschaal houdt niet van gedoe of conflicten. Een serieus gesprek aangaan over wat er tussen de lakens gebeurt, dat durft dit sterrenbeeld niet. Dus als de bedpartner van een Weegschaal geen idee heeft wat die aan het doen is in bed, dan gaat Weegschaal liever voor de makkelijkere weg door een orgasme te faken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images