Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Opgepast: deze vier dingen moet je nóóit zeggen tegen het sterrenbeeld Stier

Opgepast: deze vier dingen moet je nóóit zeggen tegen het sterrenbeeld Stier

Opgepast: deze vier dingen moet je nóóit zeggen tegen het sterrenbeeld Stier

Het is de maand van de Stier! Stieren staan onder andere bekend om hun geduld, hun eerlijkheid en hun vriendelijkheid. Toch kunnen Stieren soms ook wel eens boos uit de hoek komen, net als ieder ander mens. Hieronder vind je vier dingen die je nooit moet zeggen tegen een Stier, als je deze te vriend wil houden. 

‘Wees eens niet zo lui’

Een Stier weet als geen ander wanneer hij rust nodig heeft en ook het recht heeft deze rust te pakken. De Stier kan hard werken, maar zodra de takenlijst helemaal is afgestreept is het ook voldoende. Naar meer streven is dan niet meer nodig. Dat zorgt ervoor dat ze makkelijk en zonder schuldgevoel lekker kunnen luieren. Het is een beloning voor het behaalde doel. Op zo’n moment tegen een Stier zeggen dat hij niet zo lui moet doen is dus niet bepaald verstandig. Daarmee geef je hem het gevoel dat je zijn motivatie in twijfel trekt. Laat hem genieten van zijn welverdiende rust.

‘Heb je echt een nieuw paar schoenen nodig?’

Oke, deze vergt wat uitleg. De Stier wordt geregeerd door de planeet Venus, deze staat voor liefde en schoonheid. Dit maakt dat de Stier zich aangetrokken voelt tot luxe. Hij heeft een verfijnde smaak en wil er graag goed uitzien. Daarom koopt hij maar wat graag nieuwe kleding, schoenen en andere mooie spullen. Geld uitgeven voor zichzelf gaat de Stier makkelijk af, maar geld uitgeven voor een ander is iets lastiger. Je kunt de Stier maar beter niet bekritiseren op het feit dat ze zichzelf graag goed verzorgen. Je vraagt ze daarmee eigenlijk tegen hun natuur in te gaan.

‘Je kunt sneller werken als je multitaskt’

De Stier waardeert het erg als je hem op zijn eigen manier zijn werk laat doen. Stieren vinden het fijn om hun energie in kleine stappen te besteden. Ze werken het liefst rustig en daarmee ook nauwkeurig, en doen het liefst één ding tegelijk. Multitasken is voor de Stier niet weggelegd. Vraag hem daarom ook niet dingen door elkaar te gaan doen, om een taak sneller te voltooien.

‘Laten we gewoon met de stroom meegaan’

De Stier is het koppigste teken van de dierenriem. Ze hebben een sterke mening waar ze veel waarde aan hechten en zijn niet makkelijk om te praten. Wanneer jij iets anders vindt dan hen, willen ze maar al te graag vertellen waarom hun mening toch echt beter is. We zijn dol op Stieren om hun consistentie, betrouwbaarheid en de stabiliteit die ze bieden. Om je relatie met een Stier op de goede weg te houden doe je er verstandig aan ze voorzichtig te benaderen. Ze voorstellen om maar gewoon met de stroom mee te gaan en hun eigen mening aan de kant te zetten, dat is niet zo slim.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Gettyimages