Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze twee sterrenbeelden trekken alles uit de kast tijdens Halloween

Deze twee sterrenbeelden trekken alles uit de kast tijdens Halloween

Deze twee sterrenbeelden trekken alles uit de kast tijdens Halloween

Halloween is nog niet compleet ingeburgerd in Nederland, maar krijgt wel steeds meer voet aan de grond. En terecht, want hoe vaak heb je als volwassene nou nog een verkleedpartijtje? Vooral deze twee sterrenbeelden trekken álles uit de kast voor een onuitwisbare indruk. 

Met Halloween heb je grofweg twee menssoorten. Zij die in hun alledaagse kloffie komen opdagen (‘moest je verkleed komen dan?’) en zij die een maand van tevoren al verschillende Pinterest-borden hebben aangemaakt en bestellingen vanuit de hele wereld hebben lopen om hun Halloweenoutfit samen te stellen. Als je een van deze twee sterrenbeelden hebt, behoor je waarschijnlijk tot die laatste categorie.

Tweelingen

Heidi Klum is voor Halloween wat Mariah Carey is voor kerst. Ieder jaar verrast ze vriend en vijand met een originele, tot in detail uitgewerkte look. Nou zal die liefde voor zich verkleden vast met van alles te maken hebben, en bestaat de kans dat ook haar sterrenbeeld daar het een en ander mee te maken heeft. Heidi is namelijk een Tweelingen en laat dat sterrenbeeld nou net een speelse, bijna kinderlijke aard hebben. Bovendien is dit sterrenbeeld creatief en zal het nooit op de proppen komen als Monica Addams of clown IT. Last-minute Halloween-paniek? Bel je Tweelingen-vriendin: dikke kans dat zij nog een knaller van een verkleedpak voor je heeft.

Waterman

Waterman heeft nooit echt een excuus nodig om all-out te gaan, maar gedijt hoe dan ook enorm goed onder Halloween. Terwijl gewone stervelingen kijken als welke celeb of griezel ze de straat op kunnen, is Waterman al sinds augustus bezig een origineel pak eigenhandig in elkaar te naaien. Waterman is de excentrieke gast die als ‘Sadness’ uit ‘Inside Out’, een blik Schültenbrau of als een gebakken ei komt opdagen. Verwacht geen schaal met Celebrations, maar een op thema gesorteerd snoepzakje, een Halloween-boom in de woonkamer en een voordeur die eruit ziet als iets wat je ziet tijdens de Fright Nights in Walibi.

En dan is er een sterrenbeeld dat dat hele Halloween-gebeuren dus niks aan vindt, namelijk…

Vissen

Als introvert teken blijf je het allerliefst gewoon thuis met de kaarsen aan en een grimmige serie. Aan de andere kant wil Vissen ook niet de enige zijn die thuisblijft, en gaat ze dus heus met haar vrienden mee naar een feestje. Last-minute werk dus. Maar omdat het op het laatste moment moet, maakt Vissen zich er niet makkelijk vanaf door een laken met gaten over haar hoofd te trekken om door te gaan voor spook. Niks van dat al: als ze komt, doet ze het goed. Omdat dit teken zo creatief is, is ze in staat paarse ballonnen op te blazen en zichzelf aan te dienen als een tros druiven. Of ze maakt aan de hand van een YouTube-tutorial een make-up waarmee ze de hele buurt de stuipen op het lijf jaagt. Ze kan immers ook heel duister en mysterieus zijn…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pure wow | Beeld: Getty