Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Adem in, adem uit: deze sterrenbeelden zijn het meest relaxed

Adem in, adem uit: deze sterrenbeelden zijn het meest relaxed

Adem in, adem uit: deze sterrenbeelden zijn het meest relaxed

Als het op relaties aankomt, is het relaxed om een partner te hebben die een rustig karakter heeft. Deze drie sterrenbeelden zijn  rustig en relaxed, en dus ideale partners.

Vissen

Als je samen bent met het sterrenbeeld Vissen dan zul je vaak onverwachts op stap gaan. Ze zijn niet zo van een strakke planning, maar gewoon flexibel. Vissen worden niet zo snel geïrriteerd als er iets niet gaat zoals plan. Ook zijn ze super romantisch, dus je zult de beste dates in je leven meemaken – als je partner Vissen is.

Tweelingen

Tweelingen zijn lekker relaxed en in heel makkelijk met alles. Ze kunnen zich goed aanpassen aan de situatie en staan altijd open voor iets nieuws, zolang ze zich niet gaan vervelen. Het is niet dat Tweelingen zich snel over hun heen laten lopen, maar ze vinden het geen probleem om mee te gaan met de ‘flow’.

Lees ook
Déze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om mee te doen met Expeditie Robinson

Weegschaal

De Weegschaal wordt het verliefdst van alle sterrenbeelden bij elkaar. Zodra ze iemand op het oog hebben, is hun hele omgeving roze. Ze houden absoluut niet van conflicten, dus doen ze er alles aan om die te voorkomen. Weegschalen houden van eerlijkheid, dus is hun relatie altijd 50/50. Kortom, een hele relaxte partner.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages