Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze sterrenbeelden zijn de beste partners voor jou en dit is waarom

Deze sterrenbeelden zijn de beste partners voor jou en dit is waarom

Deze sterrenbeelden zijn de beste partners voor jou en dit is waarom

Het is grappig hoe het werkt met sterrenbeelden. De beschrijving van een sterrenbeeld komt zo dicht bij het karakter van een persoon met dat sterrenbeeld, dat sommige voorspellingen echt uitkomen. Maar wat nu wordt voorspeld is wel heel leuk. Wij weten namelijk welke sterrenbeelden jouw ideale partners kunnen zijn en dit is waarom. 

Watermannen

21 januari – 18 februari
De perfecte match: Schorpioen of Leeuw

Vaak is het het geval dat watermannen op zoek zijn naar avontuur, hierdoor hebben ze ook behoefte aan een partner die ze hoe dan ook altijd steunt. Daarom is een Schorpioen voor jou de perfecte match, Waterman. De Schorpioen heeft als eigenschappen diepgang en openhartigheid en dat is precies wat jij nodig hebt. Jij blijft zo geboeid, waarbij jij hen ondertussen probleemoplossende situaties voorlegt. Je kan ook heel gelukkig worden van een Leeuw met een goede en warme persoonlijkheid waarbij ook veel zelfvertrouwen komt kijken.

Vissen

19 februari – 20 maart
De perfecte match: Kreeft of Stier

Jij kan jezelf emotioneel openstellen en hebt het vermogen om je in te leven in anderen. Daarom is het bij jou van belang dat jouw partner ook over deze kwaliteiten beschikt. Jij bent romantisch en moet iemand hebben die dat kan waarderen en daar niet van terugschrikt. In een relatie hecht jij waarde aan betrouwbaarheid, de stimulatie om het beste uit jezelf te halen en het vertrouwen dat het een langdurige relatie zal worden. Voor jou is een Stier of een Kreeft de beste optie, aangezien zij ook emotionele sterrenbeelden zijn en waarde hechten aan dezelfde dingen.

Ram

21 maart – 19 april
De perfecte match: Boogschutter of Weegschaal

Jij hebt balans nodig in je leven. In de liefde heb jij iemand nodig die jouw sterke en spontane kantje tot rust kan brengen. Een weegschaal is gebalanceerd, zijn rationele denkers, kunnen jou helpen om realistisch en gestructureerd te blijven en andersom zorg jij ervoor dat hij of zij scherp en tevreden blijft. Aan de andere kant is een Boogschutter ook een goede optie, maar misschien iets minder stabiel. Aan lol zal het jullie niet ontbreken, want jullie zijn beide sponstaan. Maar jullie steken elkaar aan en moeten er daarom dus op letten dat jullie niet doorslaan en niet jullie doel uit het oog verliezen.

Stier

20 april – 20 mei
De perfecte match: Maagd of Kreeft

Jij bent sterk en koppig, maar aan de andere kant ook erg rustig, liefdevol en laten we het maar niet hebben over romantisch. Wat jij heel erg kan waarderen aan de kwaliteiten van een Maagd is de stabiliteit, betrokkenheid en de rationale manier waarop zij problemen oplossen. Maar een Kreeft is ook een leuke optie. Jullie hebben namelijk veel overeenkomsten. Jullie zijn beide betrouwbaar en geven eerder de voorkeur aan een avondje bankhangen dan een avond uit. Kaarsjes aan en filmpje op. Helemaal jullie ding. Ook heeft een kreeft het vermogen rustig en zorgzaam te blijven, ookal zit jouw koppigheid misschien in de weg. Aan de andere kant kun jij een kreeft helpen het beste uit zichzelf te halen.

Tweelingen

21 mei – 20 juni
De perfecte match: Waterman of Boogschutter

Jij bent heel vrij, luchtig en beschikt over een brede oriëntatie. Daarom moet jij niet iemand hebben die daar niet tegen kan of je niet begrijpt. Jij hebt veel vrienden, activiteiten en vooral creatieve bezigheden waar jij je handen vol aan kunt hebben. Dus iemand die dat niet kan verdragen is geen optie. Daarom is een Waterman de ideale optie. Een Waterman kan het heel erg waarderen als je zelfstandig bent. Maar net zoals een Boogschutter wil een Waterman graag veel tijd doorbrengen met zijn of haar partner en laat jij nou ook net zo zijn.

Kreeft

21 juni – 22 juli
De perfecte match: Schorpioen of Steenbok

Jij bent recht voor je raap en hebt je hart op je tong, net zoals een Schorpioen. Een Schorpioen hunkert naar aandacht en jij zal bij dit sterrenbeeld dus niet het gevoel hebben dat je ooit aan aandacht te kort komt. Ook is een Steenbok een goede partner voor jou. Een Steenbok heeft een erg positieve instelling en kan jou helpen op uit jouw comfortzone te stappen. Daartegenover ben jij de rust voor een Steenbok.

Leeuw

23 juli – 22 augustus
De perfecte match: Waterman of Ram

Als een leeuw heb je nogal een arrogant kantje. Je houdt van aandacht en wilt erkent worden. Een Waterman is er niet vies van om dat te doen. Die is nieuwsgierig, geeft aandacht en geeft veel liefde. En wat jij het leukste zult vinden aan een Waterman is dat ze dit allemaal doen, zonder dat je het hoeft te vragen. Geen zorgen je bent niet compleet egoïstisch. Een Waterman raakt nooit verveeld door jou. Maar een Ram is ook een goede optie. Een Ram is net zo zelfverzekerd en positief als jij, waardoor het voor jou kan voelen als thuiskomen. Door er voor elkaar te zijn en voor elkaar te zorgen voorkom je dat jullie ego’s gaan botsen.

Maagd

23 augustus – 22 september 
De perfecte match: Vissen of Steenbok

Jij bent serieus, je hebt doelen en vindt het belangrijk dat jouw partner daar ook zo instaat. Jij vindt het ook nog net geen eis om dezelfde visie voor de toekomst te hebben. Een Steenbok hecht, net zoals jij, waarde aan succes. Ze willen zelf succesvol zijn, maar ook onderdeel uitmaken van jouw succes door je toe te juichen. En meer kan je niet verlangen. Toch vind je Vissen ook interessant. Zij vinden jouw geluk belangrijk en zijn in staat jou tot rust te brengen als jij dat nodig hebt.

Weegschaal

23 september – 21 oktober
De perfecte match: Tweelingen of Ram

Net zoals een Tweeling ben jij altijd van de partij. Mensen vinden het leuk om met jullie om te gaan omdat jullie de ‘entertainers’ zijn, maar ook vanwege jullie charmes en het feit dat jullie verschrikkelijk positief zijn. In dat opzicht zijn jullie voor elkaar gemaakt, maar een Ram is ook een leuke optie voor jou. Een ram brengt het beste en leukste bij jou naar boven en jij zorgt voor stabiliteit. Jullie vullen elkaar goed aan.

Schorpioen

22 oktober – 21 november
De perfecte match: Waterman of Kreeft

Jij beleeft alles erg intens en bent extreem gevoelig. Jij kan je daarom snel terugtrekken als het even teveel wordt. Een Waterman is daarom precies de persoon die je nodig hebt. Een Waterman is communicatief heel sterk en kan er dus met jou achter komen wat het probleem is. Maar een Waterman is niet alleen jouw therapeut. Jij hebt passie en niet oppervlakkig, daarom vindt een Waterman jou vaak interessant. Al kan jouw gevoelige karakter op een gegeven moment wel vermoeiend worden voor dit sterrenbeeld. Bij een Kreeft zal je dit niet hebben. Een Kreeft is liefdevol, toegewijd en zal er voor je zijn. Een Kreeft hecht waarde aan veiligheid in een liefdesrelatie en jij staat daar hetzelfde in.

Boogschutter

22 november – 21 december
De perfecte match: Tweelingen of Ram

Jij bent avontuurlijk en wilt nog van alles ontdekken. Maar met wie? Een Ram is van de partij. Maar een Tweeling is ook leuk voor jou. Zij zijn misschien niet zo avontuurlijk als jij, maar staan wel open voor heel veel dingen. Zij zijn ook in staat om jou met beide voeten op de grond te houden en daar kan jij zo nu en dan wel nood aan hebben.

Lees ook
Hoe ben jij als single? Dit zegt je sterrenbeeld erover

Steenbok

22 december – 19 januari
De perfecte match: Kreeft of Stier

Jij helpt graag mensen. Jij bent er om andere mensen te motiveren en een Stier wil dat graag. Een stier heeft vaak veel doelen en heeft de ambitie om rijk te worden. Jij stimuleert en motiveert en voor die moeite word je graag beloond door een Stier. De sensualiteit die rond een Stier zweeft is voor jou een aantrekkingspunt. Ook is een Kreeft een goede match. Een Kreeft is liefdevol en kan zich kwetsbaar openstellen. Dat kan jij waarderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ELLE | Beeld: Gettyimages