Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze sterrenbeelden zijn de beste match in een moeder-dochterrelatie

Déze sterrenbeelden zijn de beste match in een moeder-dochterrelatie

Déze sterrenbeelden zijn de beste match in een moeder-dochterrelatie

Sommige moeders en dochters matchen beter met elkaar dan anderen. Hoe het kan dat jullie zó anders zijn of juist zó hetzelfde. Als je veel op elkaar lijkt, dan kan dat behoorlijk botsen. En als je minder op elkaar lijkt, kan het misschien lastig zijn om elkaar te begrijpen. Wie weet ligt het wel aan jullie sterrenbeelden die wel of niet matchen!

Hieronder een lijstje van de sterrenbeelden die het beste met elkaar matchen op het gebied van moeder-dochterrelaties.

Stier en Kreeft

Je herkent het misschien wel bij vriendinnen om je heen, of wellicht heb je het zelf wel. Een moeder en dochter die elkaars beste vriendinnen zijn. Dan zit de kans er goed in dat ze Kreeft en Stier zijn. Deze twee sterrenbeelden samen zijn een goede match, omdat een Stier een hekel heeft aan eentonigheid en een Kreeft als moeder dit voorkomt met haar grote fantasie.

Weegschaal en Leeuw

Deze twee tegenpolen trekken elkaar aan. De zelfverzekerde Leeuw past goed bij de wat voorzichtige persoonlijkheid van de Weegschaal. Een Weegschaal kan af en toe flink twijfelen, maar de Leeuw kan haar daar goed mee helpen. En andersom vult het kalme en stabiele karakter de energie van de Leeuw aan.

Maagd en Vissen en Kreeft

Een maagd bezit veel kwaliteiten die passen bij het ouderschap en daarom past een moeder Maagd bij meerdere sterrenbeelden. Ze weten bij bijna ieder probleem wijze raad te geven en zorgen voor een overzichtelijke en betrouwbare omgeving. Deze eigenschappen samen kunnen de kalmerende factor vormen in het af en toe wat chaotisch leven van Vissen of Kreeft.

Waterman en Boogschutter en Tweeling

Een Boogschutter dochter is van nature erg nieuwsgierig en constant op zoek naar uitdaging. Een Waterman als moeder kan haar helpen door haar overtollige energie in de juiste dingen te stoppen. Een Waterman moeder en Tweeling dochter delen dat ze nieuwsgierig van aard zijn en daarnaast zijn ze beiden enorm intelligent. Ze vinden verbinding doordat ze allebei nieuwe dingen willen leren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: GettyImages