Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Love is in the air: deze sterrenbeelden worden in september verliefd op een oude liefde

Love is in the air: deze sterrenbeelden worden in september verliefd op een oude liefde

Love is in the air: deze sterrenbeelden worden in september verliefd op een oude liefde

September is begonnen en het herfstige weer heeft z’n intrede gedaan. Tijd om lekker cozy met je date op de bank een filmpje te kijken of warme chocolademelk te drinken in een gezellig café. Het wordt een knusse maand voor drie sterrenbeelden, want zij worden verliefd op een oude liefde. 

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen heeft er een handje van om contact te houden met exen. Vaak blijft het wat bij geflirt, maar het gaat deze maand verder dan dat. Je groeit weer dichter naar die ene ex en dan kan wel eens uitlopen tot een stomende sekspartij. Maar vraag jezelf wel of of je je niet te veel laat meeslepen. Heeft jullie ‘relatie’ potentie of is het enkel vurige lust?

Weegschaal

Weegschaal is een van de sterrenbeelden die deze maand verrast wordt door een berichtje van een liefde van vroeger. Alle emoties gaan door je heen. Je hebt mooie momenten met hem/haar beleefd, maar jullie break-up was wel pijnlijk. Wat weegt zwaarder? En is het echt de moeite waard om weer iets met je ex te beginnen? Pas op dat je niet wéér gekwetst wordt.

Lees ook
Dit is voor jou het ideale aantal kinderen om te hebben volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Deze maand komt sterrenbeeld Steenbok erachter dat ze het verleden nog niet helemaal achter zich kan laten. Je ex blijft maar door je hoofd spoken. Denk jij dat er nog een toekomst samen in zit? Als je daar echt van overtuigd bent, ga dan het gesprek met je ex aan en probeer diegene weer te veroveren. Iedereen verdient een tweede kans!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images