Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Chips, frietjes, chocola: deze vier sterrenbeelden houden écht van snacken

Chips, frietjes, chocola: deze vier sterrenbeelden houden écht van snacken

Chips, frietjes, chocola: deze vier sterrenbeelden houden écht van snacken

Sommige mensen leven om te eten en genieten van elke hap. Vind jij het moeilijk om al die lekkere snacks te weerstaan? Deze vier sterrenbeelden kunnen het snacken écht niet laten.

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw kan behoorlijk lui zijn, zeker als het op eten aankomt. Want koken, daar heeft toch niemand zin in? De Leeuw is daarom een meester in bestellen. Dit sterrenbeeld doet er alles aan om te voorkomen dat er te weinig eten wordt besteld. Liever teveel dan te weinig, is hun credo. Leeuwen houden nu eenmaal van een grote maaltijd. Al dat bestellen is wel een duur grapje, maar soms heeft de Leeuw echt even een verwen-momentje nodig.

Weegschaal

Je zou denken dat het sterrenbeeld Weegschaal heel goed de balans kan vinden als het om eten gaat. Nou, echt niet! De Weegschaal slaat soms het ontbijt over, om vervolgens te lunchen met een patatje kapsalon en een stuk pizza. Een zak chips leegeten voor het avondeten? Ook geen probleem voor dit sterrenbeeld. Rust en regelmaat kent de Weegschaal niet als het om maaltijden en snacks gaat.

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is vooral een emotionele eter. Valt er wat te vieren? Dan komen er snacks op tafel. Is dit sterrenbeeld verdrietig, dan kan eten wonderen doen. Want wie wordt er nu niet blij van een reep chocola of een taartje? Al die emoties zijn niet heel goed voor de gezondheid van Vissen. Want gezonde snacks, daar doet dit sterrenbeeld niet aan. Liever gaan ze voor de ongezonde, zoete snacks. Chocola, koekjes, of taartjes, Vissen zijn echte snoepkonten!

Lees ook
No match: déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten

Stier

Waar de bovenste drie sterrenbeelden vooral houden van ongezonde, simpele snacks, eet een Stier het liefst in een luxe restaurant. Geen goedkope snacks voor dit sterrenbeeld! Thuis is de Stier het liefst de hele dag door bezig met kokkerellen. Zelfgemaakte dipjes voor toastjes, lekkere bladerdeeghapjes voor bij de borrel, luxe taarten; de Stier maakt het graag allemaal zelf. Om het vervolgens allemaal zelf op te eten. Snacken zonder schuldgevoel, daar is de Stier héél goed in!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images