Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Ja, ik wil: deze drie sterrenbeelden zullen meer dan één keer trouwen

Ja, ik wil: deze drie sterrenbeelden zullen meer dan één keer trouwen

Ja, ik wil: deze drie sterrenbeelden zullen meer dan één keer trouwen

Ga je trouwen? Dan hoop je natuurlijk dat je voor altijd met je ware liefde samenblijft. Maar helaas, veel huwelijken eindigen in een scheiding. Sommige sterrenbeelden geven de moed niet op en trouwen gewoon nog een keer of twee.

De onderste drie sterrenbeelden zullen vaker dan één keer in het huwelijksbootje stappen.

Schorpioen

Het probleem van de Schorpioen is dat het altijd focust op dat wat ze niet hebben. Dan zal je vaak naar je partner kijken en denken dat er altijd anderen zijn die nog veel leuker, knapper of grappiger zijn dan je eigen partner. Je blijft je partner continu vergelijken met anderen. Daarom twijfel je continu of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Deze twijfels zijn niet goed voor je relatie.

Uiteindelijk eindigt je huwelijk, omdat je maar niet tevreden kan zijn met wat je hebt. Maar jij blijft rustig door zoeken naar die ene perfecte huwelijkskandidaat. Maar of de volgende persoon wel echt de ware is? Dat is maar zeer de vraag.

Waterman

Sterrenbeeld Waterman wil graag vrij zijn. Zodra je het jawoord hebt gegeven, begint het je opeens te benauwen. Want ben jij er wel klaar voor om de rest van je leven maar met één partner door te brengen? Je wordt helemaal gek van het idee. Dikke kans dat je verlangen naar vrijheid uiteindelijk het einde van je huwelijk betekent.

Zonde. Toch ben jij ervan overtuigd dat er ergens een veel leukere partner rondloopt. Maar ja, durf je het aan om met hem of haar te trouwen? Je probeert het gewoon meerdere keren, want wie niet waagt, wie niet wint.

Lees ook
Even helemaal niks doen: deze drie sterrenbeelden zijn best wel lui

Leeuw

Leeuw vindt het heerlijk om verliefd te zijn. Elke keer weer ben je op zoek naar iemand die jou vlinders geeft. Je blijft nooit lang hangen in het verdriet van een scheiding, maar gaat vol goede moed weer op zoek naar iemand om verliefd op te worden.

Alleen zijn, dat is maar saai. Jij wil graag zo gauw mogelijk weer in het huwelijksbootje stappen. Eén keer trouwen is niet genoeg, jij gaat voor een tweede of zelfs derde keer!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images