Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 9 augustus: Je carrière krijgt vandaag een boost, Ram ✨

Daghoroscoop 9 augustus: Je carrière krijgt vandaag een boost, Ram ✨

Daghoroscoop 9 augustus: Je carrière krijgt vandaag een boost, Ram ✨

De daghoroscoop van 9 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Je gewoonlijk diplomatieke houding is vandaag ver te zoeken. Belangrijk is echter dat jij je gevoelens uit. Je carrière krijgt een boost. Maak contact met mensen die je een stapje verder kunnen helpen. Weet dat de belangrijke mensen in jouw branche belangstelling hebben in je werk. Verander van richting als je denkt gelukkiger te worden. Pas ervoor op dat je belangstelling voor het wel en wee van je vrienden niet kan worden uitgelegd als nieuwsgierigheid.

Weegschaal

Luister naar de problemen van je partner, al vind je die nogal vaag en oninteressant. Het is van belang elkaar te steunen. Bijt liever op je tong dan de ander te kleineren. Een relatie blijft goed zolang je niet overheerst. Jouw werkzaamheden nemen vandaag erg veel tijd in beslag en je houdt daardoor maar weinig tijd over voor jezelf. Dit kun je niet te lang blijven volhouden. Zorg dat deze periode eindig is en plan daarna een vakantie.

Lees ook
Goede raad nodig? Bij deze vier sterrenbeelden moet je zijn

Tweelingen

De sterren zullen je helpen bij het afremmen van nutteloze bestedingen. Dat zorgt tevens voor een opkikker als het gaat om jouw persoonlijke geldzaken. Stel een verstandig budget op. Er is goed nieuws op komst over een reismogelijkheid. De wereld lijkt wel aan je voeten te liggen. Maak er gebruik van, maar weet dat er een groot verschil is tussen zelfverzekerdheid en arrogantie. Een gezond vertrouwen in je eigen kwaliteiten, daar draait het om.

Geen Ram, Weegschaal of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images