Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 8 augustus: Het is vandaag een beetje een pechdag, Leeuw ✨

Daghoroscoop 8 augustus: Het is vandaag een beetje een pechdag, Leeuw ✨

Daghoroscoop 8 augustus: Het is vandaag een beetje een pechdag, Leeuw ✨

De daghoroscoop van 8 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Het is een beetje een pechdag. Als dat alleen maar betrekking heeft op jezelf, is dat niet zo’n verschrikkelijke ramp. Wanneer je daardoor de mensen in je omgeving schade toe kunt brengen, is het echter een ander verhaal. Je kunt te maken krijgen met vreemd gedrag van huisgenoten, maar laat dat jouw dag niet verzieken. Doe om wille van de vrede een concessie, maar alleen als geliefden ervoor open staan. Gooi niets weg wat anderen nog kunnen gebruiken.

Waterman

Er kan zich een beschouwende stemming van jou meester maken. In plaats van te werken kun je er eens lekker voor gaan zitten en je afvragen waar het allemaal om draait. Maak je geen zorgen over iets waar je niets aan kunt doen. Op je werk kun je vandaag het ene succesje na het andere boeken. Toch is dat niet puur een kwestie van geluk hebben. Je hebt er de afgelopen tijd toch echt hard genoeg voor gewerkt. Slapen gaat nu echter even niet zo goed.

Lees ook
Goede raad nodig? Bij deze vier sterrenbeelden moet je zijn

Steenbok

Een paar prachtige ogen of een verleidelijke glimlach kunnen je vlinders in je buik bezorgen. Als je vrijgezel bent, weet je wat je moet doen, als je een relatie hebt, moet je weten wat je moet laten. De sterren herinneren je er vandaag aan hoe belangrijk het is om open en eerlijk te zijn. Best lastig voor een vredelievend persoontje als jij, maar soms moet gewoon de waarheid worden gezegd. Je zult zien dat het uiteindelijk alleen maar vóór je werkt.

Geen Leeuw, Waterman of Steenbok ? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images