Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 5 april: Geef aan wat je dwarszit, Stier ✨

Daghoroscoop 5 april: Geef aan wat je dwarszit, Stier ✨

Daghoroscoop 5 april: Geef aan wat je dwarszit, Stier ✨

De daghoroscoop van 5 april 2022.

Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Stier

In dat langdurige project heb je helemaal aan het begin een flinke steek laten vallen en dat moet gecorrigeerd worden. Een berichtje kan verwarring zaaien. Door dat lastige probleem steeds op dezelfde manier te benaderen kom je geen steek verder. Je wordt vandaag belemmerd in je vrijheid en daar kun je slecht tegen. Dat kan met je werk of je relatie te maken hebben. Geef aan wat je dwarszit en houd het niet voor je. Met binnenvetten bereik je niks.

Leeuw

Iemand in je directe omgeving heeft vandaag de neiging om de zaken somberder in te zien dan nodig. Aan jou de schone taak om hem of haar daarvan te overtuigen. Het is een perfecte dag voor een creatief project, vooral als je graag schrijft. Dit is zo’n dag waarop zelfs de meest toegewijde mens geneigd is de boel de boel te laten en de buitenlucht op te zoeken. Verdoe geen tijd en geld aan gokken, want zelfs professionals kunnen verliezen.

Lees ook
Slapeloos? Dit is de beste bedtijd voor jouw sterrenbeeld

Schorpioen

Het is nergens voor nodig om jouw licht onder de korenmaat te houden, omdat je niet voor een opschepper wilt worden aangezien. Presenteer je dus vooral zelfbewust, maar houd het wel leuk. Breng de avond door met vrienden. Je zoekt je geluk op het moment vooral in zielsverwantschap. Daar is niets mis mee, maar het kan wel tot te hoog gespannen verwachtingen leiden. Een groot deel van dit leven draait nu eenmaal om heel praktische zaken.

Geen Stier, Leeuw of Schorpioen, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. 

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.