Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 4 mei: Niemand hoeft op jou te wachten, Leeuw ✨

Daghoroscoop 4 mei: Niemand hoeft op jou te wachten, Leeuw ✨

Daghoroscoop 4 mei: Niemand hoeft op jou te wachten, Leeuw ✨

De daghoroscoop van 4 mei 2022.

Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Het doet je goed om bezig te blijven, want van thuis zitten word jij rusteloos. Jouw levenslustige houding heeft echter wel een goede invloed op de werksfeer. Je vliegt van hot naar her en er kan veel gedaan worden. Niemand hoeft op jou te wachten. Een kritische blik op je relatie doet heel wat stof opwaaien. Jij ziet gelukkig niet alleen de tekortkomingen van je partner, maar ook die van jezelf. Als je vol goede moed aan de slag gaat, kun je veranderen.

Ram

Je hebt het op dit moment zo druk, dat je niet meer weet waar je het zoeken moet. Wat je zeker niet mag vergeten, is op tijd rust nemen. Neem ook eens een momentje voor jezelf. Ontspan op zijn tijd, het lijntje kan niet altijd gespannen staan. Met dank aan de sterren staat alles in het teken van eerlijkheid en integriteit. Jij bent altijd al iemand die beloftes nakomt en netjes doet wat ‘ie zegt, maar vandaag wordt dat nog eens extra belangrijk.

Lees ook
Oh jee: deze vier sterrenbeelden faken wel eens een orgasme in de slaapkamer

Schorpioen

Maak ruimte voor iets nieuws; ruim je bureau op, zodat je klaar bent voor een cyclus die morgen begint. Incasseer wat vandaag op jouw pad komt. Sta klaar zodat je er meteen op in kunt gaan als zich iets groots of meeslepends aandient. Het wordt een heel intense dag, maar wél op een goede manier. In plaats van als een toeschouwer vanaf de zijlijn mee te kijken, durf je nu écht in actie te komen en dingen te veranderen als dat nodig is.

Geen Ram, Leeuw of Schorpioen, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.