Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 4 april: Wees vandaag eens wat sneller tevreden dan anders, Kreeft ✨

Daghoroscoop 4 april: Wees vandaag eens wat sneller tevreden dan anders, Kreeft ✨

Daghoroscoop 4 april: Wees vandaag eens wat sneller tevreden dan anders, Kreeft ✨

De daghoroscoop van 4 april 2022.

Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Kreeft

Jij komt vandaag tot de ontdekking dat je er met je mening helemaal naast zit. Gelukkig is het nog niet te laat je mening te veranderen en de situatie te redden. Je kunt je vandaag uitstekend in woorden uitdrukken. Deze gelegenheid moet je niet alleen op je werk benutten, maar juist in je relatie. Binnen je relatie wordt iets met de mantel der liefde bedekt. Kleine pijntjes kunnen je vandaag hinderen in je functioneren. Wees sneller tevreden dan anders.

Weegschaal

De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus zorg ervoor dat je ook van tijd tot tijd relaxt. Je moet vandaag tegen de stroom in zwemmen. Je band met dat ene familielid wordt elk jaar sterker en ook vandaag is er geregeld veelbetekenend oogcontact. Het is verstandig om vandaag een duidelijk prioriteitenlijstje op te stellen. Zo voorkom je dat je ergens halverwege afdwaalt. Je kunt een compliment krijgen voor iets waarvan je dacht dat het niemand opviel.

Lees ook
Gierige types: deze vijf sterrenbeelden hebben absoluut géén gat in hun hand

Ram

Een project kan het groene licht krijgen en jouw wildste dromen overtreffen. Ook thuis kan op de nodige actie worden gerekend. De dagelijkse beslommeringen vragen jouw aandacht, maar stel een limiet. Als je de limiet hebt bereikt, ga je lekker achterover zitten om te genieten van je welverdiende rust. De rest kan wachten tot morgen. Gelukkig gebeurt er vandaag niets nieuws wat meteen geregeld moet worden. Nu kun jij eindelijk tijd vrijmaken.

Geen Kreeft, Weegschaal of Ram, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. 

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.