Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 3 mei: Je helpt vandaag meerdere mensen uit de brand, Kreeft ✨

Daghoroscoop 3 mei: Je helpt vandaag meerdere mensen uit de brand, Kreeft ✨

Daghoroscoop 3 mei: Je helpt vandaag meerdere mensen uit de brand, Kreeft ✨

De daghoroscoop van 3 mei 2022.

Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Kreeft

Deze dag staat in het teken van relaties. Je laatste kans dus om de diepte in te gaan. Staan er saaie groepsactiviteiten op het programma? Dan is het zaak om ervoor te zorgen dat er tenminste één persoon in de buurt is met wie je stiekem weg kunt sneaken. Je helpt vandaag meerdere mensen uit de brand, maar dreigt daardoor zelf in de problemen te komen. De hulp die je vervolgens krijgt komt uit heel onverwachte hoek. Bijzonder! Je hebt een hekel aan sleur.

Weegschaal

Verliep de dag gisteren redelijk rustig, dan kan vandaag daarvan het volledige tegendeel zijn. De kans is groot dat je heel wat afspraken te verwerken hebt. Tijdens een belangrijke bespreking zal het van belang zijn om details duidelijk uiteen te zetten. Jij zult de komende tijd zelf het initiatief moeten nemen om je relatie weer in harmonisch vaarwater te brengen. Als je er moeite voor doet is dat zeker mogelijk, maar de bal ligt wel duidelijk bij jou.

Lees ook
Deze 2 sterrenbeelden gaan het liefst voor een jongere partner

Stier

Het kan vandaag druk zijn op de werkvloer. Je kunt uitmuntend werk doen als je schulden moet innen of verzekeringen verkopen. Bewaak jouw budget, of dat nu van een bedrijf is of privé. Bedenk indien nodig, geld besparende maatregelen. Als je vandaag alcohol drinkt, valt dat verkeerd, of je geeft te veel geld uit. De kans dat je in de liefde bedrogen wordt, is ook nog eens groot. Gelukkig heb je fantastische mensen om je heen, die er voor je zijn.

Geen Kreeft, Weegschaal of Stier, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om jouw horoscoop iedere dag te beluisteren via Google Assistant