Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 29 juli: Van dat slordigheidje van jouw kant hoef je geen drama te maken, Schorpioen ✨

Daghoroscoop 29 juli: Van dat slordigheidje van jouw kant hoef je geen drama te maken, Schorpioen ✨

Daghoroscoop 29 juli: Van dat slordigheidje van jouw kant hoef je geen drama te maken, Schorpioen ✨

De daghoroscoop van 29 juli 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Schorpioen

Probeer dat ene probleem eerst zelf op te lossen voordat je de hulp van anderen inroept. Het is belangrijk om hier zoveel mogelijk je eigen stempel op te drukken. Hoewel je niet vies bent van het nemen van risico’s, wil dat momenteel toch even niet lukken. Verstandig, want het is geen goede dag daarvoor. Van dat slordigheidje van jouw kant hoef je geen drama te maken. Maar je kunt er ook niet zomaar overheen stappen. Zoek een midden weg.

Steenbok

Laat je niet kleineren door die arrogante persoon. Als je hem of haar niet uit de weg kunt gaan, wordt het tijd om die persoon een koekje van eigen deeg te geven! Het wordt een heerlijke dag, boordevol bruisende gesprekken en ideeën die stromen als een vloeiende rivier. Het kost je moeite om discipline op te brengen. De dagelijkse sleur valt je dan ook zwaar. Je kunt beter een dagje vrij plannen dan tegen heug en meug je werk doen. Daar heeft niemand iets aan.

Lees ook
Lekker swipen: dit is de beste manier om online te daten volgens je sterrenbeeld

Ram

Houd je vast, want deze dag belooft een emotionele achtbaan te worden. Ieder gevoel dat je kunt verzinnen, komt voorbij. Bovendien krijg je te maken met machtsspelletjes, hoe hard je ook probeert om diplomatiek te zijn. Je kunt naasten of vrienden zo motiveren dat zij een plan waar geen schot in zit eindelijk uitvoeren. Neem echter niet zelf de touwtjes in handen. Jouw organisatietalent wordt gewaardeerd, maar je moet niet te ver gaan.

Geen Leeuw, Maagd of Vissen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images