Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 28 juni: Er is iets dat jou dwarszit, Maagd ✨

Daghoroscoop 28 juni: Er is iets dat jou dwarszit, Maagd ✨

Daghoroscoop 28 juni: Er is iets dat jou dwarszit, Maagd ✨

De daghoroscoop van 28 juni 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Maagd

Jij bent zeer alert. Je onderzoekt alle consequenties voordat je tot handelen overgaat. Ook ben je de laatste die zijn eigen fouten ontkent en ben je bereid de consequenties te dragen. Er is iets dat jou dwarszit en waar je geen vinger achter krijgt. Probeer het eens vanuit een heel ander standpunt te bekijken. Als jij een vervelende ontmoeting niet meer kunt ontlopen, kun je er maar beter vol in gaan. Dan maar een flinke ruzie om de sfeer te zuiveren.

Stier

Vandaag verplaatst de focus van vriendschap naar afzondering. Zorg dat je de komende periode zo nu en dan even alleen kunt zijn. Je hebt rust en stilte nodig om over de dingen na te denken. Een recente training kan vandaag z’n nut in veelvoud bewijzen. Door aan een wedstrijd deel te nemen kun je vandaag een fantastische prijs winnen. Laat je niet tegenhouden! Leg de laatste hand aan overeenkomsten en zet jouw plannen eens even goed op de rit.

Lees ook
Deze vijf sterrenbeelden hebben graag de touwtjes in handen

Schorpioen

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Doe geen dingen die eigenlijk niet door de beugel kunnen, want daar krijg jij gegarandeerd spijt van. Het is verstandig om vandaag onenigheid zo veel mogelijk uit de weg te gaan, al helemaal als het niet (direct) met jou verband houdt. Je kunt geen problemen van of voor anderen oplossen, hoe graag je dat soms ook wilt. Je hebt zelf eigenlijk ook wel genoeg aan je hoofd.

Geen Maagd, Stier of Schorpioen maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images