Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 28 juli: Je hebt zin om het bijltje erbij neer te gooien, Leeuw ✨

Daghoroscoop 28 juli: Je hebt zin om het bijltje erbij neer te gooien, Leeuw ✨

Daghoroscoop 28 juli: Je hebt zin om het bijltje erbij neer te gooien, Leeuw ✨

De daghoroscoop van 28 juli 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Je hebt zin om het bijltje erbij neer te gooien en ertussenuit te gaan. Helaas laat je werk, studie of budget dat niet toe. Probeer het gevoel van vrijheid op een andere manier te verkrijgen. Bijvoorbeeld door een wandeling aan het strand, of in het bos. Slopende liefdesconflicten behoren weer tot het verleden. Jij en je geliefde lopen weer arm in arm en je kunt niet van elkaar afblijven. Je geniet van die heerlijke gevoelens en dat was hard nodig ook.

Maagd

Ga vandaag toch eindelijk eens doen wat je al zo lang wilde doen. Het rustige moment waarop je al zo lang wacht zal toch nooit komen. Echt niet! Wacht niet langer, maar ga vandaag direct over tot actie. Het is een goed moment om jouw behoeften te bevredigen, zodat je daarna eindelijk door kunt met iets nieuws. Waarom vasthouden aan oude zaken als dat je tegenhoudt om beter en glamoureuzer te zijn? Jij bent ook gerust wat waard, hoor!

Lees ook
Deze sterrenbeelden zijn de beste partners voor jou en dit is waarom

Vissen

Er zit jouw partner iets behoorlijk dwars. Laat het niet doorsudderen, maar vraag naar de reden. Dan voorkom je onderhuidse ergernissen. Complimentjes zijn ego strelend, maar blijf toch met beide benen op de grond. Op jouw werk speelt intuïtie een grote rol en je zult besluitvormers ervan weten te overtuigen dat jouw plannen toch echt de juiste zijn. Anderen zijn coöperatiever dan anders, waardoor jouw ambities alle kans zullen krijgen.

Geen Leeuw, Maagd of Vissen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images