Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 28 april: Op sociaal vlak wordt het een heerlijke dag, Ram ✨

Daghoroscoop 28 april: Op sociaal vlak wordt het een heerlijke dag, Ram ✨

Daghoroscoop 28 april: Op sociaal vlak wordt het een heerlijke dag, Ram ✨

De daghoroscoop van 28 april 2022.

Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Je bent een prima vriend of vriendin voor jouw naaste vrienden. Ook met jouw partner zit je op één lijn en dat zorgt voor een aantal romantische momenten. Dat maakt het op het sociale vlak een heerlijke dag. Het is vandaag tijd voor bezinning. Bepaalde doelen die je jezelf had gesteld zijn inmiddels vervaagd, probeer die weer helder voor jezelf te krijgen. Het is verstandig om alles netjes op papier te zetten, om het duidelijk te houden.

Kreeft

Je hebt nog wat rekeningen liggen, of je was eigenlijk aan het sparen voor die grote uitgave. Weersta die ene uitbarsting dus even, dan kun je je plannen gewoon voortzetten. En kom je niet meteen krap te zitten. Gebruik vandaag om de batterij weer op te laden en doe geen gekke dingen. Binnen gezinnen eist een van de leden een bijzonder negatieve hoofdrol op. Je bent de laatste tijd behoorlijk afwezig geweest en je dierbaren voelen zich tekortgedaan.

Waterman

Wil je irritaties voorkomen, dan heb je buitenlucht en beweging nodig. Wanneer je binnen blijft hangen en verder niets doet, veroorzaakt dat alleen maar frustraties. Helaas is je gezondheid momenteel niet zo sterk. Als je zelf geen initiatieven neemt, zal het ook een rustige dag blijven. Is dat je doel, laat het dan lekker over je heen komen. Kleine ergernissen worden grote ergernissen als ze te lang opgekropt worden. Spreek ze uit.

Geen Ram, Kreeft of Waterman, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om jouw horoscoop iedere dag te beluisteren via Google Assistant