Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 26 april: De hoogste tijd om weer eens aan je conditie te gaan werken, Weegschaal ✨

Daghoroscoop 26 april: De hoogste tijd om weer eens aan je conditie te gaan werken, Weegschaal ✨

Daghoroscoop 26 april: De hoogste tijd om weer eens aan je conditie te gaan werken, Weegschaal ✨

De daghoroscoop van 26 april 2022.

Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Je saldo laat weinig extra uitgaven toe. En dat is lastig als je de bloemetjes buiten wilt zetten. Je loopt rond met een geheim en dat begint op je geweten te drukken. En je weet heel goed wat je te doen staat: opbiechten. Je hoofd wil vandaag graag vooruit, maar je lichaam wil helaas niet mee. De hoogste tijd om weer eens aan je conditie te gaan werken. Een administratieve klus duldt geen verder uitstel meer.

Leeuw

Het belooft een dromerige dag te worden. De dag staat in het teken van nieuwe ervaringen; grote kans dus dat je je eigen ideeën en idealen op anderen projecteert. Er is niets mis met fantaseren, maar probeer toch een beetje realistisch te blijven. Je bent vandaag een rots in de branding voor mensen die even wat minder sterk in hun schoenen staan. Daar is veel dankbaarheid voor en je houdt er zelf ook een goed gevoel aan over.

Vissen

Jij voelt vandaag de behoefte om nieuwe dingen te gaan ontdekken. Je boekt een reis naar een exotisch oord en gaat helemaal voor de mensen en de cultuur. Je leest en leert erg veel over je plekje op aarde. Jouw sociale leven staat vandaag in de schijnwerpers. Vertaling: je zult het vandaag razend druk hebben met allerhande afspraken en gesprekken. Verder weet je je ideeën heel helder onder woorden te brengen. Doe er je voordeel mee.

Geen Weegschaal, Leeuw of Vissen, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om jouw horoscoop iedere dag te beluisteren via Google Assistant