Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 25 augustus: Je bent vandaag gevoeliger en humeuriger, Leeuw ✨

Daghoroscoop 25 augustus: Je bent vandaag gevoeliger en humeuriger, Leeuw ✨

Daghoroscoop 25 augustus: Je bent vandaag gevoeliger en humeuriger, Leeuw ✨

De daghoroscoop van 25 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Een uitgelezen dag om voor een nieuw fitnessprogramma te kiezen en een dito dieet. De tijd die jij daaraan besteedt kan de rest van het jaar voor een goede gezondheid zorgen. Doe het echter wel onder deskundige begeleiding. De sterren staan vandaag in het teken van communicatie. Een dubbele dosis woorden en gedachten dus! Houd er rekening mee dat je je wat gevoeliger en humeuriger kunt voelen dan gewoonlijk. Schrijf je emoties van je af.

Maagd

Was het de afgelopen periode lastig om knopen door te hakken? Waren je gedachten nogal all over the place? Dan komt daar nu verandering in. De komende tijd winnen emoties het van rationele overwegingen. De financiële meevaller waar jij al zo lang op hoopte gaat in rook op. Je zult dus weer ouderwets aan het werk moeten om je verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, ga gewoon aan de slag en verdien de centjes die je nodig hebt.

Lees ook
Deze vijf sterrenbeelden hebben graag de touwtjes in handen

Stier

Anderen zullen op je letten zodra je binnenkomt. Profiteer van die extra aandacht. Ga er niet achteloos mee om als jouw partner iets op het hart heeft; blijf lief en vraag wat er mis is. Ga niet boos in de verdediging. Jij bevindt je vandaag in een uiterst precaire situatie. Je zult heel precies op je woorden moeten letten om het tij weer te keren. De kans is groot dat je met jouw woorden iemand kwetst die je helemaal niet wilt kwetsen.

Geen Leeuw, Maagd of Stier? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images