Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 20 mei: Bescherm jezelf tegen ongewenste emoties, Boogschutter ✨

Daghoroscoop 20 mei: Bescherm jezelf tegen ongewenste emoties, Boogschutter ✨

Daghoroscoop 20 mei: Bescherm jezelf tegen ongewenste emoties, Boogschutter ✨

De daghoroscoop van 20 mei 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Als je single bent, heb je vandaag geen enkele moeite om op iemand af te stappen. Je voelt je mooi, knap en geweldig. Gelukkig maar, want dat straal je ook helemaal uit. Hierdoor zal passie de komende dagen een grote rol in je leven spelen. Bescherm jezelf tegen mensen die ongewenste emoties bij je proberen op te roepen. Houd afstand en vergeet niet wat er allemaal gebeurd is. Je hebt daar meer van opgestoken dan anderen ooit zullen weten.

Waterman

Verwacht niet dat iedereen er het zelfde tempo op na houdt als jij. Maar ook niet dat anderen dezelfde gedachtegang hebben. Want dat is uiteindelijk een geweldige bron voor irritatie, die alleen maar ontstaat door jezelf. Verplaats je in de ander. Jouw omgeving is misschien niet onverdeeld gelukkig met jouw plannen, maar dat is waarschijnlijk slechts een kwestie van wennen. Je hebt je niet voor niets uitgebreid verdiept in mogelijke nieuwe uitdagingen.

Lees ook
Kort lontje? Mensen met deze vier sterrenbeelden worden het snelst boos

Tweelingen

Wanneer je na een tijdje nog steeds twijfels hebt over jouw baan, is de tijd misschien aangebroken om er een eind aan te breien. Ga maar weer eens een nieuw avontuur aan, daar ben je wel aan toe. Bewandel een voorzichtige middenweg als je het iedereen naar de zin wilt maken. De sterren zorgen er vandaag voor dat het contact met de mensen om je heen extra zacht en lieflijk wordt. Je vindt het nu prima om meer te luisteren dan te praten.

Geen Boogschutter, Waterman of Tweelingen, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.