Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 2 mei: Het kan een wonderlijke dag worden, Tweelingen ✨

Daghoroscoop 2 mei: Het kan een wonderlijke dag worden, Tweelingen ✨

Daghoroscoop 2 mei: Het kan een wonderlijke dag worden, Tweelingen ✨

De daghoroscoop van 2 mei 2022.

Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Tweelingen

Je komt iemand tegen die wel heel erg flirterig is tegen je. Misschien vind je dat erg leuk, maar wanneer je een relatie hebt, is het toch erg lastig. Wees dan eerlijk vanaf het eerste moment. Zo zul je geen valse verwachtingen scheppen. Het kan een wonderlijke dag worden. Enerzijds is er sprake van creatieve kracht en potentie, anderzijds zijn er negatieve invloeden. Verbale communicatie dient kort en duidelijk te zijn teneinde misverstanden te voorkomen.

Waterman

Volg jouw eigen agenda als het onmogelijk is je naar de plannen van je partner te schikken. Laat je niet verwarren door kletsverhalen. Je zult blij zijn als je een nieuw talent ontdekt. Dit opent deuren voor je. Vandaag kun je te maken krijgen met machtsspelletjes. Dat is geen probleem als jij degene bent die de touwtjes in handen heeft. Maar heb je gevoel dat de ander de boel manipuleert en jouw autoriteit ondermijnt, dan is dat natuurlijk minder fijn.

Lees ook
Ben je een introvert of een extrovert? Deze 6 sterrenbeelden vinden het heerlijk om alleen te zijn

Maagd

Jij wilt niet naar de kritiek van je partner luisteren. Misschien is het verstandig om je ogen niet te sluiten voor de problemen van je partner. Jouw relatie hangt er tenslotte van af. Het is een prima dag om zaken te bespreken die jouw leven kunnen veraangenamen. Een nieuwe kennis kan zich tot een bekwaam zakelijk partner ontwikkelen en misschien zelfs wel tot meer dan dat, terwijl tegelijkertijd ook jouw werksituatie kan verbeteren.

Geen Tweelingen, Waterman of Maagd, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om jouw horoscoop iedere dag te beluisteren via Google Assistant