Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 2 augustus: Seksualiteit staat vandaag centraal, Tweelingen ✨

Daghoroscoop 2 augustus: Seksualiteit staat vandaag centraal, Tweelingen ✨

Daghoroscoop 2 augustus: Seksualiteit staat vandaag centraal, Tweelingen ✨

De daghoroscoop van 2 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Tweelingen

Deze dag zorgt voor creativiteit en verbeeldingskracht. Bovendien staat seksualiteit centraal. Maak tijd vrij om ervan te genieten, want voor je het weet, is deze fijne stemming alweer voorbij getrokken. Jouw energie bruist vandaag en dat komt je heel erg goed uit. Je hebt volop plannen en die moeten tot uitvoer worden gebracht. Jij hebt dus een drukke tijd voor de boeg, maar genoeg energie om daar heel erg goed doorheen te komen.

Kreeft

Hoewel je van nature het liefst dicht bij huis blijft, is vandaag het tegenovergestelde het geval. Je bent onrustig en de muren komen op je af. Je wilt iets ondernemen en onder de mensen zijn. Wacht niet langer af en ga dat dan ook doen! Het is vandaag een dag vol opwinding en emoties. Zorg dus dat je voldoende tijd en rust vindt tussendoor om dit te verwerken. Zonder je geregeld even af om jouw gevoelens weer even te kunnen ordenen.

Lees ook
Oeh la la: deze vier sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd in de slaapkamer

Waterman

Heb je behoefte aan rust, stilte en afzondering? Dat is niets om je voor te schamen hoor. Je kunt niet altijd sociaal en gezellig zijn. Vertel mensen dat je een dagje vrij neemt en gun jezelf de tijd om uit te rusten en bij te komen. Plan extra pauzes in en volg yogaklasjes, doe alles in je eigen tempo en vooral: blijf ademhalen. Je hecht momenteel veel waarde aan je verworvenheden en je probeert elk risico te vermijden. Maar zo verlies je juist dingen!

Geen Tweelingen, Kreeft of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images