Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 17 augustus: Dit is het moment om met je doelen aan de slag te gaan, Tweelingen ✨

Daghoroscoop 17 augustus: Dit is het moment om met je doelen aan de slag te gaan, Tweelingen ✨

Daghoroscoop 17 augustus: Dit is het moment om met je doelen aan de slag te gaan, Tweelingen ✨

De daghoroscoop van 17 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Tweelingen

Waren de afgelopen dagen vreemd en verwarrend? Dan mag je nu rekenen op meer helderheid en vaart. Denk terug aan de doelen die je je zes maanden geleden stelde: dit is het moment om daarmee aan de slag te gaan. De sterren zorgen waar nodig voor een zetje in de rug. Plan een grondige opknapbeurt van jouw woning of neem je intrek in een nieuw huis. Dit is een geschikte periode voor gezinsactiviteiten. Betrek ook verre verwanten bij een bijzonder samenzijn.

Vissen

Dit wordt een spannende, sexy dag. Heb je een onbereikbaar persoon of ding of doel op het oog? Weet dan dat er veel meer mogelijk is dan je waarschijnlijk denkt. Gewoon een kwestie van actie ondernemen. Er staat je een interessante periode te wachten. Zeker op het gebied van vriendschappen en relaties. Laat het maar over je heen komen. Dit is toch niet te voorkomen. Schenk iets meer aandacht aan je huis of huishouden. Er is wat achterstallig onderhoud.

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden genieten het meest van de kleine dingen in het leven

Steenbok

Praktische zaken staan vandaag centraal. Dingen die geen duidelijk aanwijsbaar nut hebben in het grotere geheel zijn zonde van je tijd. Moeiteloos maak je onderscheid tussen essentiële en onbelangrijke zaken. Kiezen kan wel lastig zijn. Je kunt vandaag duidelijk merken dat je de afgelopen tijd te veel hooi op je vork hebt genomen. Doe het de komende periode daarom juist rustig aan om je weer een beetje op te laden. Even pas op de plaats.

Geen Tweelingen, Vissen of Steenbok? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images