Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 16 september: Je staat vandaag in de schijnwerpers, Boogschutter✨

Daghoroscoop 16 september: Je staat vandaag in de schijnwerpers, Boogschutter✨

Daghoroscoop 16 september: Je staat vandaag in de schijnwerpers, Boogschutter✨

De daghoroscoop van 16 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Hoog tijd om je administratie op orde te brengen, want je dreigt op financieel vlak het spoor bijster te raken. Als je zo doorgaat raak je op termijn zeker in de problemen! Je staat vandaag in de schijnwerpers. Dat is goed nieuws voor jou. Voor het eerst in tijden verdwijnen de drama’s en emoties een beetje naar de achtergrond. Tijd om actie te ondernemen, vooral op reisgebied. Niet alle opties zijn echter even realistisch. Wees kritisch.

Stier

De focus verschuift vandaag naar de huiselijke kanten van het leven. Je huis en familie staan centraal, net als onroerend goed. Misschien denk je na over verhuizen of een nieuwe huisgenoot. Jouw dag staat in het teken van communicatie en daarom heeft alles wat je zegt vandaag extra betekenis. Je zit helemaal in de spreek- en luisterzone, waardoor verbale activiteiten vandaag nóg belangrijker zijn dan normaal. Tijd voor e-mails, posts en tweets!

Lees ook
Echt waar: deze vier sterrenbeelden zijn heel goedgelovig

Weegschaal

“Geld is er om te laten rollen”, zou vandaag je lijfspreuk kunnen zijn. En ja, je mag jezelf verwennen, ook al kan het zijn dat je daardoor de komende periode wat zuiniger aan zult moeten doen. Blijf dan ook bij die ene verwenbui en maak er geen gewoonte van. Jouw partner is vandaag opvallend relatiegericht. Als je daar onvoldoende in meegaat, trekt jouw partner zich weer terug. Als je dat merkt, negeer dat dan vooral niet. Neem ook initiatief.

Geen Boogschutter, Stier of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.