Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 14 september: Je ziet de wereld vandaag door een roze bril, Ram✨

Daghoroscoop 14 september: Je ziet de wereld vandaag door een roze bril, Ram✨

Daghoroscoop 14 september: Je ziet de wereld vandaag door een roze bril, Ram✨

De daghoroscoop van 14 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Die subtiele aanpak lijkt vooralsnog geen vruchten af te werpen, dus is het tijd voor een andere tactiek. Geef duidelijk aan wat je wensen zijn en houd deze keer voet bij stuk. Je ziet de wereld vandaag door een roze bril en pikt alleen de positieve signalen op. Niks mis mee, maar een beetje realiteitszin kan ook geen kwaad, om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Let op je benadering, want een sturende houding roept algauw weerstand op.

Vissen

Dit is een dag vol met nieuwe starts, voornamelijk op creatief gebied. De sterren stimuleren creatieve ondernemingen. Misschien ben je geen échte kunstenaar, maar alles wat je doet heeft wel veel flair. Tijd om aan de slag te gaan met je meesterwerk. Avontuur, reizen en carrièrekansen gaan vandaag hand in hand. Heb je ineens zin om de alledaagsheid te ontvluchten? Volg je intuïtie en ga op zoek naar de redenen erachter. Ben je ontevreden over je werk?

Lees ook
Troep in huis: dít zijn de vier rommeligste sterrenbeelden

Tweelingen

Wat relaties en vriendschappen betreft, wordt dit echt een topdag. Je brengt heel wat gezellige uurtjes met je vrienden door en je lacht je ook geregeld helemaal suf. Het is gezelligheid troef en je wilt vanavond ook nog eens even de kroeg in duiken met vrienden of vriendinnen. Geef je collega de kans om meer van zijn of haar talenten en creativiteit te laten zien. Routinewerk past niet bij deze persoon en al helemaal niet op deze dag.

Geen Ram, Vissen of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Bron: Getty Images