Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 12 september: Ontspan en maak plezier, Weegschaal✨

Daghoroscoop 12 september: Ontspan en maak plezier, Weegschaal✨

Daghoroscoop 12 september: Ontspan en maak plezier, Weegschaal✨

De daghoroscoop van 12 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Een goede vriend(in) is vandaag jouw beste gezelschap. Ontspan en maak plezier; een goed gesprek, lekker eten en een glas wijn zullen je dag vervolmaken. Houd rekening met onverwachte ontwikkelingen. Reken op verrassende gebeurtenissen. Als vandaag de muren op je afkomen, blijf dan niet binnen zitten, maar ga er lekker op uit. Allerlei verplichtingen lijken je daar van af te houden. Bekijk kritisch of het wel echte verplichtingen zijn.

Leeuw

Je begint een tikkeltje overmoedig aan de werkweek en de kans op een flinke uitglijder is daardoor zeer aanwezig. Iemand zal proberen om jou tegen jezelf te beschermen. Luister naar hem of haar! Gebaren en houdingen zeggen vandaag veel meer dan woorden, dus let goed op de lichaamstaal van je gesprekspartner. Die verzwegen boodschap zal je dan zeker niet ontgaan. Om al die karweitjes vandaag op tijd af te ronden, zul je gestructureerd te werk moeten gaan.

Lees ook
Opgeruimd staat netjes: dit zijn de vier netste sterrenbeelden

Maagd

Maak vandaag gebruik van een rustig moment om je voor te bereiden op een speech die je binnenkort moet houden. Concentreer je op persoonlijke zaken. Sta niet toe dat emoties jouw gezonde oordeel vertroebelen. Zoek vandaag uit wat er toch mis is gegaan op financieel gebied; met een telefoontje kun je misschien voorkomen dat het verder uit de hand loopt. Anderen kunnen je uitputten; maak onderscheid tussen degenen wie je echt nodig hebt en wie niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images